- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ste
addikt
és hogy aggódtak, hogy nem fognak tudni eleget eladni
erre most meg kiderül, hogy mézesbödön rejlik a nyafogások mögött -
válasz
Komplikato #11 üzenetére
hm, fura. haver laptopján nem ment, igaz, h sima RAM-ból se ártott volna 1 kicsit több neki.
#12: HD2950PRO/XT nem lesz, kapásból 3800-on kezdik a számozást. -
Drizzt
nagyúr
Hát, mivel nincsen ma olyan videókártya, amivel maxon konstans 20 fps felett lehetne futtatni valamilyen közepes wide felbontásban), ezért nem hinném, hogy bárki is a Crysis miatt venne karit most. Főleg hogy ez a kimutatás azért korábbra vonatkozik. Viszont marha sok szép és jó játék jött ki összességében, ami rég nem volt. Most szerintem a játékok kb. napról napra veszik át egymástól az eddigi legszebb grafika címét.
-
Enton
addikt
Szerintem majd most ez HD3800as szeria es HD2950XT/Pro stb falytak most nagyot fognak kaszalni! HD2900Pro-t mar kapni sem lehet habar azt megmondtak h nem lesz hosszueletu!Viszont meg jonnie kene a HD2900GT-nek is amit hasonlo ciklusra terveznek mint a HD2900Pro-t!
Szerintem ATI-AMD most tarolni fog! -
1etértek, az 1950PRO-d még jó ideig kiszolgál. Sztem még a HD3850 vagy a 8800GT sem fogja annyira lesöpörni, hogy muszáj legyen váltani. A Crysis max a jövő tavaszi karikon fog maxon futni úgyis...
Ami az intelnek nagyon sokat hoz, az a notebook-grafika, viszont a vista eljövetelével itt is teret nyert az Nvidia, lévén az aeróhoz alapkövetelmény a dedikált VRAM. Sajna az AMD itt is naon le van maradva, vannak mobil chipjeik, de gyengébbek az nvidiánál+a normálisabb AMD-ATI grafikával (pl mobility 2600) szerelt noti ritka, mint a fehér holló
-
CimbiX
aktív tag
En iden az AMD 2950pro messiasat varom, ugyanis amiota kb. 1 eve megvettem az 1950pro-t, nem sokat lendült elöre a piac ebben a szegmensben. A 8800gts majdnem elcsabitott, de aztan elkezdtek szallingozni a hirek a dx 10.1-röl (alap 4y AA, lefele nem kompatibilis a kartyakkal, ilyesmi...) ezert visszafogtam magam...
Na es persze azt se felejtsük el, hogy az 1950pro meg ma is mindenhol megallja a helyet pl. a 2600xt-vel vagy 8600gt-vel szemben. Aztan az is elgolndolkoztatja meg sztem a (felsö)közepkat celközönseget, hogy pl. egy 8800gtx teljesitmenye sem eleg a legujabb jatekok fullmaxos futtatasahoz (lasd Crysis demo), hat akkor mit varjunk az azoknal gyengebb (olcsobb) valtozatoktol, illetve minek ujat venni?
Arra azert kivancsi lennek, hogy elöallitasi költseget nezve vajon mennyi a különbseg egy közepkatis es egy felsokategorias kari videokartya között... mert lehet, hogy a felsökategoriaban lehet a darabszamon elert legnagyobb nyereseget elerni, de azt mar elöttem is itt megjegyeztek nehanyan, hogy bizony nem abban van a nagy penz... söt. Szoval mar csak piaci megfontolasbol is batran kiadhatnanak kevesbe lebutitott közepkategorias kartyakat, anno pl. az x800 GTO(2) eladasainak hatarozottan jot tett... -
maszat
senior tag
Nem kell túldimenzionálni ezt a felső(-közép)kategóriás kártyát. Akinek ilyen gyors kari kell, azok egy/nagy része megvette már a 8800GTS-t. A vásálrók többsége nem hardcore gamer. Ők nagyon jól elvannak egy 8600 GT(X) / 2600 XT szintű középkat karival is. A legnagyobb forgalma ezeknek van.
-
AS
félisten
Cysis játéknak ebben nagy szerepe van szerintem..
Főleg demó után.. -
klf
csendes tag
Es ez meg a 8800GT megjelenese utan csak fel fog porogni. Es gondolom a nvidia meg nagyobb reszesedest fog szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A harmadik negyedévben jelentősen megugrott a PC-s grafikus vezérlők forgalma. Még mindig az Intel a piacvezető, de egyre közelebb kerül hozzá az NVIDIA.
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- GIGABYTE GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 (GV-N166TGAMING OC-6GD) Videokártya
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- MSI GeForce RTX 5080 16G GAMING TRIO OC majdnem új 2028.04.22-ig magyar garis
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest