Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz
spirit007
üzenetére
Az AVP 2 is nagyon jó volt, ott is lehetett rettegni, amikor egy sötét folyosón megtámadtak. De abban is csak az emberek "fajával" volt élmény, utána még talán a predator, de az alienek falonismászoknemtudomholvanavízszintkinyíregydarabkatonakéssel-már nem jött be.
ddekany: sok ember van, akinek bejön a paráztatás, csak valamivel igényesebben kellett volna csinálni a doom esetében. Olyan, mintha a végére szó szerint elfogyott volna az ötlet és a lendület: kevés elem, hosszú játék, ez a kettő megtette a hatását.
Én magam sem vagyok egy nagy horror-fan, de a sci-fi elemekkel megspékelve a gyengém a téma

Amit a mai napig a legnagyobb előnyének tartok, az a közvetett történetvezetés, ahogyan - olvasva a pda-k naplóit, hallgatva a hangfelvételeket - szépen megy előre az ember.
"Te Ken, Louis vagyok a laborból, ti is halljátok azokat a furcsa zajokat? Mert engem már nagyon idegesít. Megyek majd altatót kérni." erre a válasz: "Helló Louis, én ezt nem tanácsolom, a gyengélkedő tele van fura kinézetű beteg emberrel. "

Szerk:
tdd587: a "minden főellenségnek megvan a maga legyőzési módja, fegyverekkel úgysem jutsz tovább, küszködj amíg meg nem találod az amúgy tökegyszerű megoldást" bossokat én sem nagyon bírom már. Valami újat kellene kitalálni. Mondjuk, a serious sam 2 végső főellene, a piramis nagyot ütött
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de így van!