- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
-
Soká
senior tag
-
Soká
senior tag
Annyival okosabbak lettünk, hogy vlsz. a ki-bekapcsoló gombbal van gond. Legalábbis sikerült elindítani a készüléket most viszont nem nagyon lehet kikapcsolni. De egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy fizikai értelemben van gond a gombbal. A fizikai meghibásodás nem is biztos, hogy magyarázattal szolgálna a rejtélyes kikapcsolásokra.
-
Black_Raven
veterán
Igen,írták is hogy kellene lennie.De lemaradt,úgy vagyok vele ez a legkevesebb,csak jó legyen.Én nem kértem hogy küldjenek csupán azt mondtam hogy figyeljenek oda ha már a doboz nincs leragasztva.Erre írták hogy küldenek ajándékba./a fizetősből/de ingyen.Mondjuk én tokot nem használok,de majd jól jön ha eladom.Viszont eltünt a honlapról a kapcsolat menü,és telefonálni sem lehet.
-
szárnyacska
tag
Lehet a routered wifie nem bírja el túl sok eszköz van rajta.
Vagy mégis van mac szűrésed (csak megjegyzem frissítés után megváltozhat a cím).
Vagy nem jól írtad be a jelszót, ha ezek jók akkor teszteld másik eszközön a telcsit.
Érdekesek ezek a kínai cuccok am mikor a lányom Navon típusú telefonja csatlakozott a Tplink routerra a Lenovot ledobta a router...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest