- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Azt kizártnak nevezhetjük, hogy a jelszót rosszul tudom, mert mondom, a saját telefonomnál töröltem a kapcsolatot, majd újra létrehoztam sikerrel. Ha az egyik telón sikerül bepötyögni a jelszót, akkor elvileg az új készüléken is. Ráadásul kipipáltam a jelszó megmutatását tehát látom mit írok be. (nincs benne téveszthető nulla és nagy Ó betű, stb....)
A wifinél pedig hol azt írja ki, hogy "Kapcsolódva" hol azt, hogy "azonosítási probléma" (de töredékidőre sem tudtam kapcsolódni vele, tehát nem az van, hogy időnként szétkapcsol.
Szárnyacska router problémája nem zárható ki, de ehhez végkép nem értek... A router egy TP-LINK TL-WR841N és kétségtelen, hogy lóg rajta vagy 10-12 eszköz. És mióta megvan azóta összesen vagy 20 eszközön kapcsolódtak hozzá összesen. Ha ez limitált dolog, akkor elképzelhető, hogy ez a gond. De most kikapcsoltattam az összes gyerekkel a wifit, így sem tudom jobb belátásra bírni a Doogee-t.
Kicsit bosszant, mert holnap elutazunk és a lányom (meg én is) beleélte magát, hogy már működni fog az új telefonja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest