- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Azt kizártnak nevezhetjük, hogy a jelszót rosszul tudom, mert mondom, a saját telefonomnál töröltem a kapcsolatot, majd újra létrehoztam sikerrel. Ha az egyik telón sikerül bepötyögni a jelszót, akkor elvileg az új készüléken is. Ráadásul kipipáltam a jelszó megmutatását tehát látom mit írok be. (nincs benne téveszthető nulla és nagy Ó betű, stb....)
A wifinél pedig hol azt írja ki, hogy "Kapcsolódva" hol azt, hogy "azonosítási probléma" (de töredékidőre sem tudtam kapcsolódni vele, tehát nem az van, hogy időnként szétkapcsol.
Szárnyacska router problémája nem zárható ki, de ehhez végkép nem értek... A router egy TP-LINK TL-WR841N és kétségtelen, hogy lóg rajta vagy 10-12 eszköz. És mióta megvan azóta összesen vagy 20 eszközön kapcsolódtak hozzá összesen. Ha ez limitált dolog, akkor elképzelhető, hogy ez a gond. De most kikapcsoltattam az összes gyerekkel a wifit, így sem tudom jobb belátásra bírni a Doogee-t.
Kicsit bosszant, mert holnap elutazunk és a lányom (meg én is) beleélte magát, hogy már működni fog az új telefonja...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest