Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én NICRO csavarlazítóval kezdtem, az gyakorlatilag teljesen kimosta, aztán szintén NICRO(asszem NICRO 935) tisztítóval folytattam, ezekkel teljesen nyomtalanul el lehet tüntetni a pasztát. A csavarlazítót nagyon régóta(10+ éve) használom a nagyon sűrű, vagy konkrétan kiszáradt paszták feloldására, csak pár csepp kell és így sokkal jobban illetve rohadt vékonyan el lehet oszlatni a pasztát a procin. És egy idő után el is párolog az a néhány csepp, igaz egy, max. két napig kicsit olajszaga(olyan dieseles) van a gépeknek
, de nagyon bevált a dolog. Mondjuk foglalat mosásra az említett esetig még nem használtam, és azóta sem.
-
DRB
senior tag
Nekem egy ügyfelem meg nem figyelmetlen volt, hanem szándékosan pasztázta be egy AM3-as proci tüskéit, és úgy tette be a foglalatba.
Kb. az járt a fejében, hogy sok esetben egy csavar menetét is bezsírozzuk(hogy ne szoruljon/rohadjon össze), így könnyen ki lehet tekerni. Még szerencse, hogy nem ragasztót kent rá, hiszen ha épp arra van szükség, hogy még véletlenül se lazuljon meg egy csavar, akkor menetragasztót teszünk rá.
-
DRB
senior tag
válasz
Televan74 #43 üzenetére
Jaja, tényleg jó az MX-4, sokáig azt használtam én is, viszont a TG alig kerül többe(mindkettőből a legkisebb kiszerelést figyelembe véve), akkor meg miért ne a jobbat vegye. Jó tudom, az MX-4 legkisebb 2g, míg a Kryonaut csak 1g, és még +500 Ft, de hát mit számít manapság 500 Ft?! Meg amúgy is csak egy procihoz kell neki a paszta, így sok sem kell. Ne értsetek félre, nem vagyok a TG marketingese, vagy valamelyik forgalmazóé
, csak simán ez a véleményem.
-
DRB
senior tag
válasz
Patrik.Varga #39 üzenetére
Igen, ez a 4* fura nekem is, de a leírás alapján biztos, hogy jobb mint a paszta: „Thermal Grizzly Carbonaut has a very high thermal conductivity even with very little contact pressure”. Viszont vezeti az áramot, de mivel nem folyik, ezért a folyékony fém helyett tökéletes megoldás, és nem sokkal rosszabb a hővezető képessége. Egyébként van a Thermal Grizzly-nek még egy újabb cucca, az 14.2 W/mk, ha mindenképp paszta kell. [link]
(#40) ollie:
Azért ez nem egy sima pad 62.5 W/mk-val. Meg ott van amit idéztem Patriknak.szerk: Azt elfelejtettem megjegyezni, hogy a thermal grizzly nem egy gagyi/kamu cucc, amit odaírnak az úgy is van(95%-ban
).
-
DRB
senior tag
válasz
Patrik.Varga #37 üzenetére
Thermal grizzly kryonaut 12.5 W/mk, ennél nagyon nincs jobb.
Szerk: Várj, lehet még is van jobb [link]
, most leltem rá, viszont ez nem paszta, hanem „thermal pad”, de ettől még a célnak tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A modus operandi létjogosultságát nem feltétlenül tudjuk igazolni, mindenesetre jópofa megoldásról van szó.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest