Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vistaboy

veterán

válasz X Factor #20 üzenetére

Próbáltam már mindent, nem a játékkal van a baj, nekem ez a harcrendszer követhetetlen. Egy RPG-ben tudom, mit fejlesszek a karakteremen, hogy jó legyen egyes területen. Utána pedig azt a harcmodort követem, amihez felszerelem és kialakítom őt. De itt nem tudok beleszólni semmibe. Egy-két pontot kapok szintlépésenként, az lóf@sz. Karaktergeneráláskor sem oszthatom el a tulajdonságokat, pedig egy RPG-ben az lenne a legfontosabb.

(#19) ldave: Az még mindig csak négy fő. Egy RPG parti 5-6 fős kell, hogy legyen. Rendben, az első városban elég, ha négyen vagyunk, de ha egyszerre mindjárt tucatnyian esnek ránk, akkor már kevés. Ha valós időben zaljana a harc, akkor könnyebb lenne, felbuffolni, távolról ritkítani, leszedni a varázslókat, majd jöhet a közelharc, támogatással. De nem így, hogy nem tudok mozdulni sem, miközben azok vígan paroláznak és ölik az embereimet. Nem bírok tétlenül ülni és nézni.

MOD: Azért köszi, hogy segíteni próbáltok, majd esetleg később talán még egy próbát teszek vele (Ha mégis cikket kell írnom róla), de addig, amíg nem kell, nem erőltetem.

Új hozzászólás Aktív témák