Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Próbáltam már mindent, nem a játékkal van a baj, nekem ez a harcrendszer követhetetlen. Egy RPG-ben tudom, mit fejlesszek a karakteremen, hogy jó legyen egyes területen. Utána pedig azt a harcmodort követem, amihez felszerelem és kialakítom őt. De itt nem tudok beleszólni semmibe. Egy-két pontot kapok szintlépésenként, az lóf@sz. Karaktergeneráláskor sem oszthatom el a tulajdonságokat, pedig egy RPG-ben az lenne a legfontosabb.
(#19) ldave: Az még mindig csak négy fő. Egy RPG parti 5-6 fős kell, hogy legyen. Rendben, az első városban elég, ha négyen vagyunk, de ha egyszerre mindjárt tucatnyian esnek ránk, akkor már kevés. Ha valós időben zaljana a harc, akkor könnyebb lenne, felbuffolni, távolról ritkítani, leszedni a varázslókat, majd jöhet a közelharc, támogatással. De nem így, hogy nem tudok mozdulni sem, miközben azok vígan paroláznak és ölik az embereimet. Nem bírok tétlenül ülni és nézni.
MOD: Azért köszi, hogy segíteni próbáltok, majd esetleg később talán még egy próbát teszek vele (Ha mégis cikket kell írnom róla), de addig, amíg nem kell, nem erőltetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest