Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Heroes fan
üzenetére
Menj ki este a nyóckerbe ha egy kis izgalomra vágysz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Heroes fan
őstag
Meg most már elfogytak az ellenfelek is csatázni nem tudok már amik maradtak azok kinyírnak mint a huzat.
-
Tényleg, nagyon lassú a trade a játékban.
Lehet valahogy gyorsítani pl. úgy, hogy megnyomok egy gombot, és pont annyi pénzt tesz bele az ablakba, amennyit érnek az általam vásárolandó tárgyak?
Mert néha csak arra mennek el szó szerint percek, hogy pont annyi pénzt tegyek a kosárba, mert ugye nem lehet beírni pontos összeget, csak a csúszkával lehet szórakozni.
(#190) Heroes fan: tök érthetetlen amit írsz, fogalmazd át.
-
Ellia
addikt
Hol találok farseer tekercset/könyvet? Az egyik karakterrel elfelejtettem mert kelett másik varázslatnak hely. Ha jó értem ez meg kell, hogy SPOILER!!! megtaláljam Evelyn laborjának a bejáratát a parton.
-
Heroes fan
őstag
-
zotyi8
tag
Arhu merre van mert mikor belépek a városba felszívódik. /mikor beszéltem a fél világgal nem nagyon néztem a neveket, mivel úgysem értettem mit mondanak/
-
Heroes fan
őstag
Hogy lehet vásárolni ezektől a balfaszoktól anélkül hogy tárgyat vennénk fel?
-
X Factor
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
tele vannak töltési és mentési hibákról szóló panaszokkal
Azt azért ne felejtsük el, h. a azoknak jóval nagyobb a hangja akiknél a hibák jelentkeznek, mint akiknél nem. Eladnak mondjuk 300-400k példányt, lesz ezer ember akiknél előjön az általad említett probléma, utána abból 300 megy a hivatalos, illetve steam fórumra írogatni, végül meg kiderül h. egy huszadrangú 3rd party application miatt van az egész...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Úgy látszik, ezek a Steam fórumra már nem jutnak el, én ott nem nagyon láttam panaszáradatot.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
CriticalHit
üzenetére
Igaz, nekem egyszer kifagyott quicksave-nél, de ennyire egyáltalán nem rossz a helyzet, sőt...
-
válasz
CriticalHit
üzenetére
Nem találkoztam ilyen hibával.
-
Heavyrain
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Kifutottam az 5 perc szerkesztési időből. De ha 32 bites Windows-od van,akkor nézd meg ezt,hátha valaki talált már rá megoldást: Link
A fejlesztők meg tudnak a problémáról,lehetőleg minnél hamarabb kijön egy patch,ami ezt is megoldja. -
Heavyrain
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Megvetted a játékot,vagy a warez verzióról mondtál véleményt?

(Személy szerint,mentés és töltés közben nálam sohasem crashelt a játék) -
CriticalHit
addikt
A mentési és töltési hibák hazavágják ezt az egyébként nagyszerű játékot. Kár érte.
-
sagajr78
tag
Nem kulcs kell oda, hanem ugyanaz a megoldása mint a már említett két erőteres helynél. Ide is egy medál kell (amit nem is lehet felvenni).
A medált Jake fogja odaadni neked, miután lenyomtad az őrzőjét annak búvóhelyén. Erről pontos infókat kapsz amennyiben elmész a gyógyítóhoz, meghallgatod és megfelelően cselekszel (kulcs felvesz a hátizsákból, megfelelő házba bemegy, minden könyv és jegyzet felvesz akár polcon van, akár kirakva akár ládában, leírtakat értelmez, térkép megnéz és örül, lehet menni a megjelölt helyre). Amint megvan a medál, el lehet vele ballagni a templom alsó részére (miután minden érintettet értesített az ember a felfedezéséről, ez persze kihagyható csak ekkor bukik pár száz-ezer Xp-t az ember ha előbb a templomba megy és nem "dicsekszik" el felfedezésével), applikálni a cuccot a megfelelő helyre és lehet tovább haladni.
Mielőtt megkérded, a templomi erőtér mögötti teremben lévő spéci, lila lakattal lezárt láda nyitható egy unlock spell scroll-al, de nehogy erre használd el azt, ahhoz túl értékes )összesen van 4 belőle a játékban vagy 5, de ezek a saját érdekedben csak az end of time armory részlegében legyenek elhasználva az ottani ládákra mert csak azokhoz nincs kulcs a játékban). A ládához való kulcs megtalálható lesz később és vissza lehet majd jönni ide a cuccokért (nem éri meg, de ez akkor is igaz ha netán kinyitod unlock-kal a ládát, mert semmi hasznos nincs benne).
Ha itt végeztél akkor lehet majd átmenni a következő helyszínre. Persze csak miután a légió főnökénél elújságoltad a templom alatti dolgokkal kapcsolatos felfedezésedet.
-
zotyi8
tag
Most már csak azt árulja el valaki kitől kapom a kulcsot az öreg templom alatti lezárt területhez.
-
Ne, még csak másfél órát játszottam a játékkal, de úgy érzem, hogy nagyon jó lesz. Valahogy hozza a Baldur's Gate érzést.
-
sagajr78
tag
Természetesen azoknak, akiktől feladatot kaptál. Például a sztori vonalat részben Arhu-nak a varázslónak, míg a kismillió egyebet, ami a légióval kapcsolatos (4 feladat is kapcsolódik hozzájuk amiket felvehetsz a a légió főhadiszállásán) a légió vezérének akitől felvetted a feladatokat. De szintén neki is lehet jelenteni haladásodat a nyomozásban és beszélni a gyanúsítottakról szintén lehet vele, mi több letartóztatást is kérhetsz tőle ha valakit gyanúsnak tartasz és van bizonyítékod az illető ellen.
Meg persze van még több egyéb megbízó is (például ott van mindjárt a városházán az öregúr, aki a könyvtárba is bevisz és aki hiányolja spéci botját amihez egy feladat is kapcsolódik, vagy a birkapásztor nőci akinek eltűnt a birkája) akiknek jelented ha egy feladattal elkészültél és ekkor kapod a jutalmat, további infókat vagy egyéb dolgokat (például új feladatot, tippeket egy másik feladattal kapcsolatban és más hasonló jóságokat).
-
sagajr78
tag
Akkor javaslom előbb azt csináld meg.
Az első területen a dolgod nagyon egyszerű. Nyomozni kell. A program lényegében a szádba rág mindent, még alapfokú angoltudás sem kell csak egy kis türelem és egy szótár, azt mindent érteni fogsz.Ha kicsit visszaolvasol, pár tucat hozzászólást, akkor le lett írva mi a dolgod az első területen. Amíg ott nem fejezed be a sztorit addig ne császkálj át, mert értelmetlen és ami azt illeti be is zavarhat a sztorinak amit emiatt lehet be sem tudsz majd fejezni, mert nem fog megjelenni valaki akinek a normál esetben ott lenne a helye valahol, de mivel nem csináltad még meg a feladatot ami által ő elérhető lesz, így elakadhatsz a sztoriban is (konkrétan Arhu állítólag nem fog megjelenni és a sztorit előre mozdítani sem tudja így, ha még azelőtt átcsámpázik az ember, hogy az első városban elrendezné a sztori első szakaszát és kiderítené mi lett Jake-kel, megtudná kik a tettesek és ennek nyomán menne csak át majd a következő helyre).
Az első területen meg beszélsz a megbízókkal (a légió főhadiszállásán a katona meg a varázsló az emeleten), majd kimész a temetőbe és ott leled az első nyomot miután megszemlélted a tett helyszínét a kocsmában. Ekkor fogsz nagy eséllyel először átjutni az end of time-ba. Vagy a másik lehetőség, hogy a gyógyítóhoz mész és ott a hátsó szobában miután döntesz arról ki éljen, akkor majd ezután kerülsz át a már említett helyre.
Érdemes szétnézni a temetőben, a hullaházban, elolvasni pár jegyzetet és könyvet, ezek alapján lehet nyomozni és tudni kivel kell beszélni. Érdemes az állatokkal is dumálni, ők is adnak feladatokat és segítenek több dologban is tippekkel és javaslatokkal.
Amint elég bizonyítékot összeszedtél már, el fog tűnni valaki akinek nyomán majd eljutsz a házába, ott összeszeded a megfelelő jegyzeteket és könyveket, elolvasod azokat és szépen adott lesz hová menj. Na az illetőt felkeresed ahol kell, megteszed amit kell, így szépen megtudsz minden Jake-ről és haláláról. Na majd ezután lehet elmenni a templomba mert ekkor jutsz birtokába annak a nyakláncnak amivel ki lehet nyitni azt a bizonyos erőteret. De mindezt el is mondja neked a program, el is olvashatod az összes infót csak figyelni kell egy kicsit. Miután alul is kipucoltál mindent, szépen megtudod milyen kavarás volt a háttérben és ki mozgatta/mozgatja a szálakat. Na majd ezen információk birtokában, miután mindent lejelentettél, lehet átmenni a második területre és ott folytatni a nyomozást.
-
zotyi8
tag
válasz
sagajr78
üzenetére
Sajnos nagyon gyenge az angolom...nem nagyon nézem a story-t mert nem értem, csak próbálok haladni. Szereztem egy kis xp-t az új területen de visszamegyek mert túl erősek. Benézek end of time-ba is köszi a segítséget. Nem kérem hogy segíts a story-ban mert erős spoiler lenne.
Egyébként már az első területen /templom alatt ahol erőtér van/ is maradtak félbe dolgok, nem tudtam bejutni. -
sagajr78
tag
Miért mész át a harmadik területre ha még a másodikat sem fejezted be? Mert börtönben öldöklés csak ott van.
A boszorkányt kiszabadítottad már a második területen és elvégezted amiért odamentél vagy csak mész előre? A csapatod szintje alapján (12-es) én erre tippelnék de ez meg fogja magát bosszulni, mert szépen bele fogsz sétálni a sebezhetetlen ellenfelekbe akik ellenszere a második területen van és kötődik a boszorkányhoz is bizonyos szinten. Felesleges rohannod, végezz el mindent mielőtt új területre mész.
En of Time-ba is átmész azért időnként? Mert a szori azon alapul, hogy minden felszedett star stone és elhasznált blood stone után átmenj oda beszélni és megnézni az újdonságokat.
-
-
sagajr78
tag
Semmit, de nem is kell. Az ott lévő démonok okkal sebezhetetlenek (lesz még ilyen lény a bányákban is, azokat sem tudod leverni de nem is kell velük harcolni, el kell kerülni őket míg lehet aztán meg mikor nem lehet akkor meg futni kell előlük).
Ne harcolj velük hanem fuss el (igazából harc nélkül is el lehet ám menni mellettük, lopakodás és láthatatlanság kombinációval egy karakterrel, én így oldottam meg a pofozkodás elkerülését először).
Meg aztán nem is szemből kell oda bemenni a démonok között, hanem kerülővel (a kapu előtt tovább mész balra, akkor eljutsz az immacualte táborba amin át lehet jutni harcolva és harc nélkül is és a végén lévő teleport odavisz a másik oldalra), közvetlenül leghátra az oltár mögötti részre ahol áll a szép nagy Blood Stone. Ezt kell szétverni (csak olyan fegyver sebzi aminek van tenebrium típusú sebzése, ennek hiányában húzd el onnan a csíkot és majd akkor gyere ide ha már van ilyen fegyvered (tenebrium fegyvert ne vegyél, csak a baj van vele, nem tuningolhatóak, jobban jársz ha egy tenebrium bar-t kombinálsz egy fegyverrel ami így kap tenebrium sebzést, de amint ilyen kap egy fegyver mérgezni fogja a használóját ha annak nincs tenebrium skill-je és nem mellesleg onnantól ne ma fegyver skill-je hanem a tenebrium skill lesz a méárvadó a találat és sebzés szempontjából).Amúgy ide lettél küldve az imp által a következő pályáról vagy csak gondoltad jó ötlet mindenhová bemenni csak mert ott van a hely?
-
zotyi8
tag
Sziasztok!
Elakadtam...Void Aura ellen mit lehet csinálni?...A tigriseket lefoglaltam csontokkal de beljebb a két csúnyasággal nem tudtam mit kezdeni. /második térkép a pókok utáni tüzes terület Ulthrax Ulkar boss/
-
Heroes fan
őstag
-
sagajr78
tag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Nem csak egy van belőle, lehet "boltban" is kapni, csak legyen kellően magas szintű karaktered. Én vettem már többször is ilyen könyvet a két végigjátszásom során.
Amiből csak 1 van és csak található, az a Northern Wolf varázskönyv odaát Niberheim-en. A többi varázslathoz, az unlock kivételével, megvásárolhatóak a könyvek.
Heroes Fan:
Ugye tudod hogy a méreg azért gyógyít mert felvetted a Zombie képességet. Ez viszont később még a visszájára is elsülhet, mert a gyógyítások viszont sebezni fogják a karaktert. Ja és ha meghalna és van neki morning man (vagy valami hasonló a neve, a lényeg hogy feltámasztás után max HP-val rohangál az ipse) akkor a büdös életben fel nem támasztod, mert feltámasztás után a képesség felgyógyítaná, de a gyógyítástól sebződni fog a manus így azonnal meg is hal ismét.BomiBoogie:
A hordó robbantgatással csak csínján, mert vannak hasznosak is amik kellenek majd mindenféle dolgok kreálásához. Például a vizes vagy az olajos. Ezeket megfelelő eszközzel kombinálva kisebb adagokat kapsz a kérdéses cuccból (például cup of oil vagy mug/cup/bottle of water), amiket megint más dolgokkal kombinálva lehet vértet tuningolni vagy épp kaját gyártani. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ez ám a lelkesedés!

-
Heroes fan
őstag
A második sziget az kurva fasza XDXDXD nem hat már a méreg rám gyógyít sokkal jobb az élesztésnél, és vannak ezek a virágok is ami szintén élesztenek iszonyat jó. XXXXXXXXXXXD
-
Ellia
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Próbáld ki a pumpkin+knife-ot

-
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Érdemes is lesz kihasználni a környezetet
Illetve ezt még átolvasni: LinkEgyébként a level 16 csak a Resurrect-re vonatkozik. A többi skillbook megtanulható sokkal alacsonyabb szinten is.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Igen. Ha megtanultad,onnantól kezdve már nem kell scrool-okat használ.
Bár ebből a Resurrect skillbook-ból ha jól tudom csak egyetlen egy van,és az is egy "rejtett" pályaszakaszon.
Továbbá minimum 16-os szintűnek kell lenni a használatához. -
Heavyrain
őstag
Jó tudni,hogy ilyen is létezik skillbook-ként

-
Heavyrain
őstag
Ja, akkor a "rákember"

Bontsd szét a csapatodat. A távolsági harcra specializálódott vagy varázsló karaktereid fel tudnak osonni egy magaslati helyre (ha a szobák mellett végig mennek). Így pontosan jobbra lesznek a rákembertől,de az nem fogja tudni elérni őket. Maradjanak rejtve.
A többi,közelharci karaktereddel meg ronts rá. Ha sebződnek,akkor fentről Jahan, tudja healelni őket.
Érdemes megtanulni a segítők (elementek/pókok/csontvázak stb) megidézését,mert van olyan,amelyikük eléggé nagyont tud sebezni. Vagy csak egyszerűen be lehet dobni őket az ellenség elé,hogy inkább egy segítő haljon meg,mint valamelyik karaktered.Hint: Ha legyőzted,akkor akkor abban a szobában,ami előtt állt,nagyon alaposan nézz körül!

-
Ellia
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
Ő lenne az közben megtaláltam, hát a nevét nem sikerült megjegyeznem... De a kis csipet csapatom szétszedi elég hamar :/ Pedig a szintem okés ide.
-
Ellia
addikt
Na belefutottam az első nehezebb harcomba végre
Bent a kalóz barlangban az Abnormation-nal (ha jól emlékszem ez volt a neve) nem bírtam. Próbáltam felgyújtani sokkolni, sőt beteleportálni a méregfelhőbe és azt rárobbantani de nem akkor nagyon megmurdálni ellenben elég erős támadásai vannak. Van valami jó taktika ellene vagy majd jöjjek vissza később? -
Heroes fan
őstag
Jó durva a barlangban lévő ellenfelek 7-et kell majd kinyomni. A hordót beraktam középre és lejött tényleg onnan a viharfelhő.

-
X Factor
addikt
Őszintén szólva, online még nem próbáltam, először befejezem egyedül a játékot. Szerintem a host-nak van saját progress-e. Tehát ha kezdesz egy multis karaktert, akkor a becsatlakozók ki-be léphetnek, és a te story progressed meg halad individuálisan hozzád kötve.
Ha nem így van mások majd kijavítanak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie
üzenetére
...és ha én belépek máshoz játszani?
Akkor az ott kapott XP-t visszavihetem a karakterrel a saját single játékomba?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Mi van akkor, ha belép valaki online, és mondjuk olyan skilleket fejleszt, amiket én nem akarok?

Vagy mondjuk eladja a jó tárgyakat?Mikor mondjuk belép, érdemes menteni és akkor ha nem tetszik, onnan kezdeni megint?
-
X Factor
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"Amúgy azzal, hogy 2 játékosod van, nem is lehetne más a harcrendszer, hiszen hogyan irányítanál több karaktert..."
BG, Dragon Age. Space-l belépsz pause mode-ba, kiosztod a parancsokat, majd unpause után, azok szépen elkezdik sorban végrehajtani.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A játék lenyűgözően néz ki, sajna a kikötői screenshotokat nem tudtam feltölteni, majd beteszem azért később ide őket...
nekem olyan ez kicsit, mint a WOW (csak kipróbáltam), de felülnézetből és nem annyira kapkodva.Lehet, hogy valójában lineáris, de mivel nem annyira szájbarágós, nem tűnik fel annyira.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Yodamest
üzenetére
Épp ezt akartam írni, milyen jó, hogy egy hack-and-slashhez képest itt van időd gondolkodni, taktikázni, aztán utána magadat hibáztatni, amiért nem jól döntöttél, és nem amiatt hullasz el, mert éppen a nagy kapkodásban nem találtad el a healing potiont... így még a hangulat is jobb, a feszültség is nagyobb.

Ez nem a kapkodó emberek játéka.
Elkezdtem, kb. 20 perc, elég varázslatos elsőre.

Bár ahogyan látom, rengeteg karakter és lehetőség van.
Amúgy azzal, hogy 2 játékosod van, nem is lehetne más a harcrendszer, hiszen hogyan irányítanál több karaktert...
Szerk.: hoppá, 46 perc volt.

-
Heavyrain
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
"miért gondolkoznak ennyit? mintha tanácstalanok lennének....."
Mert a játék nehéz! Itt igenis gondolkozni kell és ki kell használni a környezet adta lehetőségeket a győzelemhez.
30-40 perc csatánként túlzás,max egy-egy bossnál fordul csak elő. Viszont kb 10 percet mindig kell számolni egy harcra.Lehet,hogy nézni unalmas,de amikor te irányítasz,akkor teljesen más.

Ha azoknak a játékoknak,amiket felsoroltál, a harcrendszere tetszett,akkor ez is fog. -
Yodamest
veterán
Hát gondolkodom a beszerzésén, az a baj hogy a youtube-s videókban borzalmas a harc!!!!
Beletekerek semmi változás, oké odébb tekerem kb 20 perccel és még mindig ugyan az a harc. Mindenki csak huzogatja a nyilat, de nem csinálnak semmit, menne a karakterrel de mégsem, ide megy oda megy marad 5 AP-je huzogatja a nyilat előre mennyen vagy hátra, mozgatja jobbra balra.... jó beletekerek 10 percet ugyan az a harc csak már 1 enemy-t leütött
És minden gameplayben ezt látom ez borzalmas nem hiszem el hogy minden harccal 30-40 perceket kell tökölni. Én már rég tudnám, hogy na odamegyek megütöm a warrival, jó mágussal lövök rá egy tűzgolyót vagy akármi, miért gondolkoznak ennyit? mintha tanácstalanok lennének.....
Játszottam a heroes-al, kings bounty-val, front mission sorozattal, szóval nem áll tőlem távol ez a körökre osztott stratégia, de ezekben gyorsan peregnek a körök. Megyek, támadok ezzel, jó buffolok, mozgok, támadok, nem értem ebben miért tökölnek ennyit minden körben?
-
Ellia
addikt
Craftingban kérnék kis segítséget! Eddig egyedül a kovácsolást próbáltam, pár fegyvert csináltam is, de szeretném ezeket tovább erősíteni, ezt, hogy lehet? Illetve a páncélkészítést/ital/kaja gyártás, hogy működik?
-
X Factor
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
pü ment.
-
X Factor
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Időben vagy. A neten most kezdenek az első részletes mindenre kiterjedő guide-k megjelenni. 40 órával a közepén tartok, kollégának 70 óra körül volt a teljes végigjátszás és bár törekedett arra, h. mindent megcsináljon, azért kávézásoknál mindig rádöbennünk, hogy mennyi minden felett átsiklottunk adott esetben.
-
Heavyrain
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Az túlzás, sagajr78 és X Factor is adott bőven tanácsokat eddig bőven. De minnél többen jönnek,annál jobb

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nos, akkor én is bejelentkeznék ide, megszereztem a játékot, a napokban tesztelem, coop partnereket a bemelegedésem után szívesen látok.

compass1997
Látom, te vagy a téma Szakértője.

-
sagajr78
tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Pedig piszok egyszerű akárkinek megszerezni. Csak kell legalább 1 pont a man at arms (a közelharcosok skill-je) skill-en és el kell menni az ilyen könyveket árusító emberkéhez és megvenni tőle. Persze eredményes használatához nem árt magas, minimum 7-es de inkább még magasabb erő (Strength) tulajdonság érték sem. Minél magasabb annál jobb, mert akkor nem akad el a manus és biztosan felborítja a célpontját ha tényleg magas a tulajdonsága. Míg alacsonynál megakadhat és az ellenfél is talpon maradhat ami rettentő kellemetlen tud lenni.
Zárt ajtókra meg tessék használni az álkulcsot ha már egyszer venni is lehet, találni is lehet tucatszám. Nem viccből gyakoroltatta be használatát a tutorial. Legyen valaki akinek legalább 3-as a lockpick skill-je és legyen neki berakva gyorsbillentyűre aztán ha zárt ajtó jön, csak aktiválod a készletet és ráböksz az ajtóra/ládára azt máris nyitva az út. Az első területen talán még az 1-es skill is elég, talán csak a vége felé kell majd 2-es vagy 3-as. Ennél magasabb még nem kellett sehová (vagy ha kellett hát tárgyakból összejött a magasabb érték).
A lángoló területen nyugodtan lehet szórakozni, nagyon könnyen teljesíthető terület, akár már egy 5. szintű csapattal is, csak nem kell berongyolni a közepére, hanem apránként kell kitakarítani azt az összesen 14-16, szétszóródott ellenfelet aki bent bóklászik.
Amennyiben nem pazaroltad el az eső (rain) scroll-okat a játékban amiket eddig találtál (eddigre legalább 3 db-nak lennie kell nálad), netán már megtanultad a rain varázslatot, akkor csak használnod kell azokat és eloltják a területen lévő tüzeket amiktől sérülhetne a csapatod, míg a lángoló ellenfeleket gyengíti, eláztatja és ezáltal érzékennyé teszi őket a fagy és villám alapú támadásokkal szemben. Ez egy alap eljárás tüzes területek esetében, az esőt tehát szinte kötelező tartalékolni és megtanulni, mert sokat segít.
A fagyot annyira azért inkább nem javaslom, mert ha összejön a fagyasztás, úgy nagyon megnő a célpont fizikai ellenállása és nehéz lesz sebezni. Szóval jöhet a villám és bármi air magic ami villámot vagy elektromos sebzést nyom (a teleport nem ilyen). -
Heroes fan
őstag
A 3-dik kép az ajtó mögött van ami levan zárva.
Itt a lávás területen nem nagyon lehet szórakozni de rájöttem hogy ez a letámadás nekifutásból baromira erős

A 3-dik karakteremnek hogy tudom megszerezni piszok jó lenne XDXDXXD -
Heavyrain
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
-Okés a templomban viszont megnyitottam két zárat de nem csinált semmit a képek alattiak.
Keresd meg a másik kettőt is.
-Ez az élesztő meg sebez nem gyógyít loooooooool.
Valószínüleg azért,mert a Zombie (Lets you heal from poison but causes damage from regular healing.) talent-ot használod.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Próbáld azzal a karaktereddel,amelyiknek a legmagasabb a telekinézis értéke. Ha úgy se megy gyúrj rá pár gyűrűvel/amulettel a telekinézisre. (Ha nincs,akkor vegyél,vagy craftolj: Magic Feather + Jeweller's Kit Ring= +1 Telekinesis)
-
Heavyrain
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Static cloud közepén,ha jól emlékszem van egy nyílás. Rakj rá egy hordót vagy ládát.
-
Heroes fan
őstag
-
Heavyrain
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
"Az ellenfeleknél már csak 4 helyen tudom támadni őket, ebből csak az orkok a 6-osak a főnökük meg 7-es."!
Akkor mi a kérdés? Csak a vezetőjüknél van +1 szintkülönbség,a többi a te szinteden van.
Két oldalról is meg lehet őket támadni így ajánlott kettővel az egyik, kettővel meg a másik oldalra menni. Van ott víz,szóval sokkolni is lehet az egész csoportot. Ha végeztél velük,akkor irány be a barlangba.
Éleszteni egyébként a csata közben is lehetséges,csak 10 AP kell hozzá. Vagy ha az úgy neked segítség,akkor Jahan-t hagyd hátra,hogy amíg a többiek harcolnak,akkor ő (harcon kívül) tudja gyógyítani a karaktereidet. -
Heroes fan
őstag
válasz
sagajr78
üzenetére
Ja értem köszi a tippeket, igazából egy szint kéne még hogy fel tudjak venni íjász tárgyat meg egy erős védőpajzsot is. 1-1 hiányzik belőle ugyanis amit igényel. A lángoló területen amit el tudok érni az csak 8-as szintűek nem tudok tőlük feljebb menni mert észrevesznek és letámadnak.
Az orkokat meg azért nem tudom kinyírni mert nagyokat sebeznek éleszteni meg csak csata után tudok de csak 4-et ami nagyon kevés.
Az oszlopost sikerült megoldanom végre kín keservesen.
Amikor beszélgetni akarok az emberekkel az a baj hogy mindig ugyan azt a süket dumákat mondják állandóan és akármelyik karakterrel nyomom vagy nem enged még semmit sem csak end és kész.
Tárgyaknál is nem tudok a karakterrel úgy beszélni hogy vennék valamit csak ha elveszem az árúját akkor kérdez rá a baromja.
Az ellenfeleknél már csak 4 helyen tudom támadni őket, ebből csak az orkok a 6-osak a főnökük meg 7-es.
Akkor megnézem azt a járatot mégegyszer a világító torony felé menet.
Ott fent ami egy barlang vezet át arra az oldalra, ott van egy átjáró térkapu közepén egy kör alakú helységgel, odamentem azokra a kapcsoló szerűségekhez azok mikor csinálnak valamit is?
Meg egy kútban lementem a hóviharba van 3 kapu azokkal mit lehet csinálni? -
sagajr78
tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Először is, az a kérdéses lejáró se nem fent van se nem a sarokban. Nyugaton van, a világítótorony felé menet. Nagyon nem mennek neked az irány behatárolások.

Másodszor az a lejáró 3 módon is kinyitható. Az egyik a saját kulcsa (a legyőzöttek egyike eldobta, nézz körül a talajon, ott lesz az), a másik megoldás az álkulcs és lockpick skill együttes használata, ennek módját a tutorial dungeon megtanította. Harmadik megoldás az unlock spell de azt sose használd ajtónyitásra, nem arra való. Ha nagyon nem megy a tárgykeresés, nyomd le az ALT-ot.
Ahogy már javasolva volt neked, beszélgessenek a karakterek ha már egyszer az arcodba tolják hogy bajuk van. Kiválasztod az egyik alap karakteredet és ő beszélgetést kezdeményez azokkal akik dumálni akarnak vele. Ezen diskurzusok adnak trait pontokat amikből extra előnyökhöz jutsz a válaszodtól függően. Ilyen pontot csak a két alap karaktered kap.
Mindenkit úgy szerelj fel amihez ért. Közelharcosból (akik erőre gyúrnak mert ez kell ahhoz hogy sebezzenek és el is találják a célpontot) elég 1, maximum 2. Legyen két távharcász (hogy most mágiahasználó vagy íjász az rád van bízva, egyik dexterity és perception a másik igen erősen intelligence igényes) és semmi akadályba nem fogsz ütközni a játék során. Megjegyzem a játék a nehezebb fokozaton is gond nélkül teljesíthető a két alap karaktereddel is (és még könnyebb is ha nincs két kolonc a nyakadban akiket ruházni és felszereléssel ellátni kell, így rengeteg pénz marad a két karakteredre akik igazán számítanak).
A városból ki sem jőve, el lehet jutni 4. szintig. Onnan a világítótoronyhoz tartva, takarítva, az ottani feladatot megcsinálva eljutsz 5-re. Aztán elkukkanthatsz kicsit fentebb de még ugyanazon a területen, ekkor lehet megoldani a rettegő régész problémáját meg a két lejáratot és a kapcsolósdit. Ezután vissza a városba, feladatok leadása/lejelentése, újak felvétele (bot visszaszerzése, nyomozgatás a kutyesz segítségével és még sorolhatnám). Irány az előző területtől kicsit keletebbre de tisztán észak felé nagyjából a középvonalon. Itt be fogsz jutni egy barlangba. Bent levered a leverni valókat, felveszed a megfelelő hullától az üzenetét amire a városban vár valaki. Mész tovább a túloldal felé, kijutsz a felső csücsökbe ahol lesz két teleport kapu, két megoldható feladat és majd erre a területre a főszál is visszavezet majd.
Mire itt végzel és lejelentesz mindent, már legalább 6-7-es szintű a csapatod. Lehet menni délnyugatra (a kikötői kapun ki, el egészen a tengerparti barlangig). Odalent több helyzetet és feladatot meg lehet oldani (illetve kapni). Mire ott végzel már 8-as szintű a csapatod. Ekkor lehet kelet felé elbandukolni, akár az északi kapun kilépve és beszélve a malomban dekkoló két élőholttal, akár lentebb indulva el. Ez a terület vezet az általad említett boss-hoz (hol van ez egy igazi boss-hoz képest...). Itt is van felfedezni és bezsákolni való dolog nem is kevés. Végső területre ahol a sztori folytatódik (miután megvolt a nőci hollétének felderítése a megadott helyen), a templom környékére két útvonalon is eljuthatsz. Az egyik lángoló, tüzes élőholtakon keresztül vezet (és nem mellesleg ere van a következő területre vezető átjáró is), a másik a lenyomott boss fölött visz, lehet feladatot kapni és végül eljutni a templomhoz (aminek környékén 2-3 feladat is felvehető, teljesíthető, még ha az egyik majd csak később). A templom titkai meg keleten egy kis kuckóban (be van csapdázva) elhelyezett könyvben és jegyzetben fel vannak fedve.
A templom után meg majd lehet átmenni a következő területre. Ha nagyon felületes vagy, akkor 8-as szintű csapattal fogsz átmenni, ha odafigyelsz de nem teljesítesz mindent akkor 9-es lesz a csapatod, míg ha mindent megcsinálsz és több helyütt is öldöklés helyett más megoldást választasz, összejön a 10 is.Az ellenfelek szintjei kb a nyugati területen (világítótorony) 3-4. Attól kicsit északabbra 4-5. Az északi barlangban és az utána lévő területen 4-6. Délnyugati parti rész 5-6, barlang 5-7. Keleti régió egy része 7-8, északkeleti régió (templom, lángoló terület) meg 6-8. A templomon belül lesz egy 9-es szintű ellenfél meg 6-8 közötti segítői.
A négy oszlopos feladatban semmi nehézség nincs. Még mondja is a karaktered aki nyomkod hogy ha jó gombot nyomtál le. Ha elsőre nem is sikerül (megjegyzem az egyik barlangban le van írva a helyes sorrend) akkor sincs gond belőle.
-
Heroes fan
őstag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Ja értem most csináltam egy karakterbemutatós vidit.
Végigjártam már mindent és pont ez a bajom hogy nincsen a szintemhez mérten ellenfél az orkokkal lehetne még csatázni 6-os szintűek egy hetes van benne de azzal is hiába próbáltam nem ment sehogy sem, többet nem találtam ezeket amit itt voltak a csapda szobánál 7-esek voltak és hajszál híja volt hogy nem kellett 2 élesztőt használni azt hogy tudom véglegesen bevenni?, mert így nagyon gáz hogy csata közbe nem tudom használni se. Beszéltem azzal a macskával az visszaváltozott emberré de ennyi semmi több.
Ezek az idézések tényleg faszán jönne most.
Igen adtam már el szutykokat amiket felszedtem lehet most azt is csinálom hogy eladom az összes baromságokat.
Igen észrevettem ezeket a támadásokat sokszor, én csak azért választottam mindig a menekülést hogy segítsenek a várban lévő védők és elég sokszor megmentette az életemet.
Az a 4 oszlopos küldi meg nem volt semmi mire végigzongoráztam a lehetőségeket mire meglett. Videót is néztem róla és alig jöttem rá úgy is vagy 20-szor végig kellett nézni mire rájöttem.Az előző videónál pedig a legelején mutattam azt a helységet ahová nem tudok lemenni.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Nem néztem végig a videót,mert 1 órás,de azért bele-bele nézegetem. Észrevételeim:
-Ha level 6-os vagy,akkor ne kezdj egy level 8-assal csatázni. Menj olyan helyre,ahol a szintednek megfelelő ellenfeleket találsz. Már rég jártam azon a részen,de ha jól emlékszem a Black Cove-ban kb 6-os szintűek az ellenfelek. (+ van pár mellékküldetés is ott)
-Ne meneküléssel indísd a harcokat. Helyette inkább idézz meg egy-egy "pet"-et,akit támadhatnak helyetted,vagy pedig használd ki a környezet adta lehetőségeket.
-Csak egy pillanatra láttam az egyik karakteredet,de nem volt egy gyűrűje/amulettje sem. Használd őket! Rengeteg van belőlük,van miből válogatni.
-Ne csak melee orientált karaktereid legyenek. Jahan-nak se egy bunkósbotot adjál,mert a magas intlligencia-alacsony erő miatt rosszul fog bánni vele. Adj neki inkább egy staff-ot.
-Ne tömörüljenek a karaktereid egymás mellé. Belőnek közétek egy területre ható poision surface nyilat,akkor mind megszívtátok.
-A nagy felkijáltójel a fejek felett azt jelenti,hogy a karaktereidnek beszélniük kell egymással.
-Fordíts időt a lootolásra és a felszereléseid közül a lehető legjobbak kiválasztására. (Néha félórák mennek el csak azzal,hogy a karaktereim felszereléseit rendezgetem,illetve eladom a felszereléseket,de így jelenleg 8 legendary item-em van,amiket használok és 60000 fölös gold (amiket valószínüleg majd elköltök secret-ekre). -
Heroes fan
őstag
válasz
sagajr78
üzenetére
[videó róla]
Itt vannak és a próbálkozások a csatáknál. -
sagajr78
tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ezt most pontosabban és magyarul ha szabad kérnem, akkor talán tudunk segíteni de így...
Melyik sarok, hol, milyen átjáró, milyen 4 oszlop, mi az hogy "kifelejövet fel lehet jönni keresztül"?
Ajtókat amúgy sem kell szétverni varázslattal. Ki lehet nyitni pár kivételével mindegyiket álkulccsal vagy a sajátjával.
Ha netán a templomra gondolsz és a lezárt oltárkőre amin le kéne menned, úgy a megoldás benne volt pár könyvben. A képek mögötti kapcsolók nyitják meg a lejáratot. Számtalan probléma megoldása benne van a játékban elszórt könyvekben csak el kell azokat olvasni. A későbbiekben sok hely lesz ahol a megoldást csak így fogod tudni, tehát olvasásra fel. Minden könyvet amit összeszedsz azt olvasd el.
-
X Factor
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Tudsz feltölteni egy képet? Hirtelen nem tudom melyikre gondolsz.
-
Heroes fan
őstag
Van egy zárt lejáró fent a sarokban az átjáró közelében azt nem lehet varázslattal szétverni sem hiába nyomtam bele azt a pincelejáratot fogja kinyitni az a 4 oszlop majd, amin kifelejövet fel lehet jönni keresztül.
-
sagajr78
tag
válasz
Heroes fan
üzenetére
Pont ugyanúgy ahogy szétválasztottad őket. Képét megfogod és ráhúzod a többiekére. Akkor jó ha látsz egy kis láncot közöttük. Ehhez persze a külön lévőknek azok közelében kell lenniük akikkel össze akarod kombinálni őket egy csoportba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jogász topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)