- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
Sztem DX9-ben, (esetleg) néhány DX10-es effekttel, de igazából a legelső 8xxx-es kártyákra utaltam (pl. ut2k4-ben is probléma volt vele, a memória gondok miatt még az se futott normálisan). De ajánlom nézd meg a Luna demót nV-n wireframe módban, és már nem is kell annyira hasra esni a tesszelálástól. Az meg már lefutott a 7xxx-es szérián is (én még a 6600-as kártyámon néztem még meg). És ott se szögletes a modell, és a ráhúzott textúra pedig úgy feldobja, hogy a mostani játékok grafikája csak gyenge rajzfilmnek tűnik mellette...és az is még csak a DX9!
Azért néhány DX11-es effektet be kéne már mutatni a tesszeláláson kívül, ami túlmutat a DX9-en (és olyant, ami valódi látványbeli javulást hoz). Valahogy azokat hiányolom, na meg a gyorsulást...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3682, 100% Akkumulátor
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest