- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Forrmell.enn
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volta szempontjából az, Ampere szempontjából nem feltétlen, mivel lehetséges olyan új NV által fejlesztett memória cache ürítési mód, ami nem követel x86 licenszet, és előfordulhat,hogy ez miatt szerepel ez a táblázatban. Legalább is a fenti német oldal fórumán ezt fejtegetik erre a témára kitérve pár hozzám hasonló,de a szakmához sokkal jobban értő NV fanatic,
Egyébként én támogatom a sok fedélzeti valós memóriát, ha azt a megoldást választják mégis.
Túl sok még a " ha".. -
Ebben van valami, csak a cikkben azért nem látom értelmét a Dx 12 hiányosságok okfejtésének, mert nem rég látott( dec 17.) napvilágot ez a nem hivatalos road map , ami lehet , hogy fake, de a GPU neve is(GA102-108) már az Ampere-re utal és ebből kifolyólag lehet ez lesz az egyetlen és utolsó gamer Volta kártya a piacon.
Ampere nem biztos, hogy kiherélt Volta lesz, 12 nm en jön, és sok mindent nem tudunk még róla, mit fog támogatni és mit nem.persze benne van a pakliban , hogy marad a Volta, de Én személy szerint kétlem...
-
jaj ne írj ilyeneket mert az alattad lévő tag nem érti az iróniát.
Szerintem az érkező NV széria szempontjából nem mérvadó ez a kártya, már egyre több infó kering a consumer vonalon Ampere-ről..
Kérdőjeles a Volta gamer szegmensbe való behozatala egyenlőre,de ha jön is, akkor biztos hogy erősen át lesz alakítva.
DE azért tényleg kurv@ gyors
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest