- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Projektor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fortissimus #17 üzenetére
Aztán majd meglátjuk. Ha tényleg igaz, akkor nem tudom a trailer-ben miért a szabvány hentelős stílust mutatják be, amit bármelyik fps-ben láthat az ember...
julius666: Egy játék esetén maga a játék lenne a lényeg, szóval a játékmenetbeli lehetőségek önmagukban legalább annyit nyomnak a latban, mint az általad felsorolt dolgok. Hiába jó a sztori, a világ és a hangulat, ha mint játék meg gyér.
Nekem is vannak kedvenc régi játékaim, pl a Close Combat III. Hiába másolta le a játékmenetet valamilyen szinten a StormRegion, az Ő játékaik mégis csak a futottak még kategóriába jók, mert hihetetlen szinten lebutították a játékmenet lényegi részeit.
-
Sicilian
addikt
Huhhh, ritkán látok ilyen jó anyagot
-
plus44
veterán
Nem sok új, de basszus az valami hihetetlen jól megcsinálva. Engem is megvettek kilóra.
-
GAbre
veterán
Icipici mass effect hangulat...
-
Pala
veterán
válasz
julius666 #15 üzenetére
Én várum ugyan, de kb. azzal a tudattal, hogy maximum fele olyan jó lehet, mint az első rész.
Warren Spector és Harvey Smith nem is vesznek részt a játék fejlesztésében, pedig az első rész történetét és világát nekik köszönhetjük. A másik - amit szerintem nem lehet überelni, bár lehet, hogy csak az én fantáziám szegényes - az a jó öreg Unreal 1 motor a maga varázslatos fény-, árnyék- és színvilágával, egyszerűen annyira jól passzolt az elődhöz és nagyban hozzátett az atmoszférához. Aztán ott van még Alexander Brandon, aki fantasztikus zenét kreált a játékhoz (és korábban az Unrealhoz is). Ezek most tényezők most mind nincsenek jelen. Igaz, a trailer music egész jó volt, a zeneszerző még kitehet magáért.
Kíváncsian várom, mit hoznak ki ebből, bár nem számítok sok jóra. -
Grifid
aktív tag
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez RPG-FPS-nek fos lesz. Inkább egy mass effect szerű RPG-TPS-t kellett volna csinálni belőle.
A videó baba, DE majd akkor kell ovációt csinálni ha az ingame videók is ütnek. Erre én egyre kevesebb esélyt látok. -
törölt tag
válasz
julius666 #10 üzenetére
Játéktörténelmet? Mivel? Azzal, hogy már ők maguk is elismerték, hogy PC-re konzolport jön, ami nem fogja kihasználni a PC lehetőségeit? Plusz az eddigiek alapján nem lesz annyira szabadon eldönthető, hogy hogyan játssza végig az ember. Az eddig látottak alapján alapvetően hentelni kell majd. Ez viszont visszalépés az első részhez képest.
Egyre szkeptikusabb vagyok ezzel a játékkal kapcsolatban.
-
Dyingsoul
veterán
"Viszont a látvány miatt, én úgy érzem, mindenképpen érdemes megnézni."
Hát én ettől az akciódús videótól majdnem epilepsziás rohamot kaptam.Egy-két jelenetet lassítva igazán visszanéznék, pörgős, az tuti.
-
julius666
addikt
Nincs sok új jelenet, de ami van az üt (főleg a befejezés).
Srácok, jövőre játéktörténelmet írunk -
Max_218
tag
remélem lesz angol felirat ,és japán nyelv benne,mert ez így nagyon üt.
-
nbg
senior tag
Viszont vicces, de egyaltalan nem hatott idegennek a japan nyelv igy,egy cyberpunk trailerben...
-
Ateszzero
őstag
Nem tudom ...létezik ilyen tökéletes játék?
Már nagyon, de nagyon szeretném a dobozát szorongatva várni a telepítés befejezését.
Jó játék lesz, az tuti. -
Enton
addikt
Nagyon jó a videó még mindig. Nagyon bejön ez a város amit itt mutogatnak.
Plusz a videó mozis hangulata perfekt! -
törölt tag
Hát ez ugyanaz mint az előző trailer kb öt másodpercnyi bónusz anyaggal.
-
Morden24
nagyúr
Iszonyatosan jó
Nekem már el is adták
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legújabb Deus Ex: Human Revolution videónak befutott végre az angol változata, akik a japán nyelv miatt nem nézték meg eddig, azok most pótolják be.
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Windows 11
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest