- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- BIOS frissítés
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam Deck
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
TYJ50-8A7 tányérforgató motor meghalt a mikróban,, tud valaki eladót nem horror áron?
-
Szedd szét, és kiiktatod a csipogót.
Gépemen is le van húzva, utálom mikor csippan, ha valami nem tetszik neki.. -
Ilyen nincs. Mindegyik jelez. Ha nagyon olcsó cuccot veszel (=nem aggódsz a garancia miatt), akkor elviszed háztartási kisgépszerelőhöz, aki kiveszi belőle a csengésért felelős eszközt (ami lehet hangszóró vagy csengő). Más funkciója egyébként sincs a csengő cuccnak.
-
Z86
őstag
válasz
Depression #7 üzenetére
Bár még nem szedtem szét mikrosütőt, de szerintem a csengőt valami módon biztosan ki lehet iktatni, nem lehet túl bonyolult szerkezet.
Ha annyira zavaró, akkor ezt még meg lehetne próbálni. -
kmisi99
addikt
Hát szerintem nem olyan nagy fáradalom az utolsó másodpercekben manuálisan kinyitni a mikró ajtaját így nem jut el a csengőig. A mi mikrónk is olyan hogy nem hogy egy idegesítő sípolás hanem 4 vagy 5
-
Némelyik Electrolux, Samsung és Sharp modelleken ki lehet kapcsolni a hangjelzéseket.
Nyilván ehhez alaposan át kell olvasni a használati útmutatójukat. -
mephi666
nagyúr
szerintem arra figyelj oda mikrónál, hogy jó nagy beltere legyen, mert a mi daewoo mikrónk sem rossz, csak épp a kis beltere miatt nehézkes benne popcorn-t készíteni
(ahogy felfújódik a tasak, a sarka miatt képes meg-megakadni és akkor könnyen odakap) ...ez nálunk fontos szempont... egyébként szépen csilingel, mint a régi biciklicsengő
-
Depression
veterán
-
Z86
őstag
válasz
lsebestyen #5 üzenetére
Eddig én csak tekerőseket használtam, a végén kiadnak valami csengő hangot és kész. Nem tart egy másodpercig sem, azt ki lehet bírni. Azok szerintem sem nagyon szoktak hosszan zenebonázni.
-
lsebestyen
addikt
válasz
Depression #4 üzenetére
nekünk olyan van, ami csak egyet sípol mikor kész, többet nem...igaz ezt már sajnos nem lehet kapni....és tekerős, szóval sztem a tekerős minden esetben csak egyet sípol nem
-
Depression
veterán
Sajna én sem találtam.
-
Dany007
veterán
Én nem ismerek ilyet. Kicsit engem is zavar, de néha meg jól jön, volt már, hogy fél órára bent felejtettem a kaját a mikróban
Majd amikor kijöttem a fürdőből akkor hallottam, hogy ez még mindig sípol...
-
Depression
veterán
Remélem találkoztatok már ilyennel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Xbox Series X|S
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BIOS frissítés
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest