- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
nem tudom van-e jelentősége, de én nem az infre jobboztam.
én a régi monitordrivert eltávolítottam a monitorral együtt az eszközkezelőből.
gép újraindít...monitor megtalál, ott a saját lemez,aztán betallóz az új driver... utána újraindít...aztán kiválaszt a megfelelő frissítés (72 vagy 75) és örülújraindítás nélkül nekem nem látta az új frissítési lehetőségeket.
-
RichieTri
senior tag
válasz
Barett 50cal #1658 üzenetére
esetleg a 23-as mellett még az is érv lehet, hogy nagyságrendekkeljobb az inputput-lagja. bár ez csak játéknál számít.
-
RichieTri
senior tag
válasz
old_artist #1100 üzenetére
Köszi szépen az infot-t
Ma elhoztam összeraktam...felraktam a színprofilt/72hz drivert... csodaszép kép=elégedett vagyok.Van esetleg még valami hasznos dolog amit be kéne állítanom vagy telepítenem?
-
RichieTri
senior tag
sziasztok!
a mellekelt dvi kabellel is lehet 72hz-t varazsolni vagy ehhez kell a DP kabel?
-
RichieTri
senior tag
Köszi az info-t!
Ezek szerint ez nem a konkrét típus "hibája" hanem a technológiáé.?!
Viszont a képeket nézegetve olyan mintha az összes monitoron marhára fel lenne "csavarva" a fényerő.
Van esetleg valami beállítás a Dell-nél amivel ezt csökkenteni lehet?
Illetve ennél a tipusnál ez mennyire drasztikus? -
RichieTri
senior tag
Egy uccso kerdes..
Van-e esetleg ennek a tipusnak vmilyen gyari hibaja ami elo szokott fordulni?Mire erdemes figyelni?
Olvasgattam es lattam egy-ket monitornal, hogy nem ajanlanak bizonyos idoben gyartottakat...pl.:mint az xboxnal, hogy a Jasper alaplapos a megbizhato a tobbi meg surubben megy tonkre -
RichieTri
senior tag
Sziasztok!
van egy LGW2261VP monitorom.ha a szineivel nem is annyira,de a jatekokban nyujtott teljesitmenyevel(valaszido) nagyon meg vagyok elegedve.
Szerintetek megerne a lecserelni egy U2312HM-re?oke, hogy megjelenesben,szinvilagban meg sok masban is raver a Dell, de ha a jatekokban rosszabb lenne mint az LG akkor inkabb nem?!Elore i s koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az UltraSharp U2311H kijelző utódja minimális változtatáson esett át.
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest