- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Milyen notebookot vegyek?
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Apple asztali gépek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- OLED TV topic
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tecsu
addikt
válasz
Dyingsoul
üzenetére
"Egy fekete "valami" minden színhez passzol. Pl fekete szíjas órát felvehetsz inghez, sporthoz, szabadidőben, bármikor bármihez. Fekete zokni szintén (bár ha full fehérben vagy és csak a zoknid fekete az kicsit fura.
). Na de gépháznál is, egy fekete ház passzol bármilyen szőnyeghez, parkettához, bútorhoz és falszínhez is."Igen, de az inkább praktikum, mintsem "szépség". A fekete színű berendezési tárgy vagy öltözködési elem könnyen megbújik vagyis nem tör harmóniát más színekkel.
Karórában pl. a fekete szín, vagy acélcsat (nekem) snassz. Egy sötétbarna aligátorszíjas rózsaaranytok... na az szép. (Nincs ilyenem.
)A gépház eleve ronda, vagyis olyan helyre illik, ahol indusztriális stílusú az enteriőr, máshol illik elrejteni - ugyancsak szerintem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Na de gépháznál is, egy fekete ház passzol bármilyen szőnyeghez, parkettához, bútorhoz és falszínhez is."
)
Szerintem akkor már teljesen mindegy, hogy a zoknid milyen.