- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Ízlésen butaság vitázni. Kinek, kinek az. A fekete elég régóta egyet jelent az eleganciával. Biztos szép a lila öltöny is, de a fekete lesz elegáns és kultúrált!
Én kifejezetten fekete mániás vagyok, autóm is az, ruháim jelentős része is. De azt is megértem, akinek mittudomén a sárga tetszik, még akkor is elfogadom, ha magam részéről utálom a sárgát.
-
Piftuka
veterán
"A gépház eleve ronda, vagyis olyan helyre illik, ahol indusztriális stílusú az enteriőr, máshol illik elrejteni - ugyancsak szerintem."
Hiszen éppen arról van szó, hogy adott egy cég, amely konszolidált, kifejezetten ízléses számítógép házakat készít.
Én a magam részéről egyébként soha nem rejteném szekrénybe a számítógépemet. Első sorban praktikum, és a számítógép szellőzése érdekében az íróasztalomon kapott helyet a konfiguráció.
Jelenleg egy egyszerűbb (de szintén letisztult külsejű) Cooler Master Elite házban.
Viszont önmaga fekete valójában, a fekete perifériákkal, monitorral, és hangrendszerrel kifejezetten jól illeszkedik az egyébként modern stílusban berendezett szobám belső képéhez.
Azt gondolom, hogy a "vajszínű" hardverek felett eljárt az idő. Régen azok voltak, nem volt más; és nem is volt kiemelt szempont a dizájn.
Napjainkra mindez megváltozott, és jól van ez így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrotik routerek
- Battlefield 6
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen széket vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő