Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
nem volt még szerencsém a doa sorozathoz, de ezt bepróbálom...
-
A.tessz
senior tag
Kritikán aluli lett a játék, grafikában és játékélményben is!
-
TBT
addikt
Várom a PC-s verziót. Sajna, hogy épp a tervezett megjelenése előtt 1-2 nappal közölték a játék csúszását Steam-en (február 17).
Első dolgom lesz a sztorit végigjátszani (a karakterek és egyéb öltözékek feloldásához). Utána pedig Kasumi-nak megszerezzük a szexi Catsuitját és aztán csak vele fogok verekedni.
-
nonsen5e
veterán
Próbaverzió lesz PC-n is? A videók meg irka után kedvet kaptam kis csapkodáshoz, de próba nélkül semmiképpen sem semmit. Régebben is volt egy rövid időszakom amikor autós csodákkal volt kedvem szórakozni, akkor szerencsére ismerőstől tudtam kérni PS-re valami random kocsikázóst, de 2 óra alatt ráuntam az egészre és azóta sem.
-
Rigormortiis
veterán
Megvolt 360-ra és Vitára is, úgyhogy ezt is megvettem, mert a Tekken 7ig nem lesz más verekedős anyag, amit szeretek. Az viszont érdekes, hogy a digitális változat bagyon el van dugva, a keresőbe írva csak a core változatot hozza fel, és csak az ehhez tartozó dlck között találtam meg a teljes változatot (van egy 30 ezres pakk is, fogalmam nincs, h az mit tud).
Meg az is fura, hogy alig találni ranked meccset, és lobbiból sincs sok. Ahhoz képest, hogy együtt kezeli a core és a ps3 változatokkal, ez nagyon kevés.
-
Televan74
nagyúr
Lehet beszerzem PC -re,ha megveszem a XboxOne kontrollert.
(#1) james001 A hibák jelzésére jobb a PM.
-
james001
veterán
Én szeretem a DOA játékokat de ez a sokszoros kiadás már az 5-ik részből vicces kissé
De azért majd ha lesz PS4-em beszerzem a játékot
Amúgy a pozitívumoknál kétszer szerepel a "A sztorimód szórakoztató a maga ponyva stílusában" mondat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Íme az új Android Auto!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- Oculus Quest 2 VR szett, 128 GB hibátlan állapot, garanciás
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest