Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
nem volt még szerencsém a doa sorozathoz, de ezt bepróbálom...
-
A.tessz
senior tag
Kritikán aluli lett a játék, grafikában és játékélményben is!
-
TBT
addikt
Várom a PC-s verziót. Sajna, hogy épp a tervezett megjelenése előtt 1-2 nappal közölték a játék csúszását Steam-en (február 17).
Első dolgom lesz a sztorit végigjátszani (a karakterek és egyéb öltözékek feloldásához). Utána pedig Kasumi-nak megszerezzük a szexi Catsuitját és aztán csak vele fogok verekedni.
-
nonsen5e
veterán
Próbaverzió lesz PC-n is? A videók meg irka után kedvet kaptam kis csapkodáshoz, de próba nélkül semmiképpen sem semmit. Régebben is volt egy rövid időszakom amikor autós csodákkal volt kedvem szórakozni, akkor szerencsére ismerőstől tudtam kérni PS-re valami random kocsikázóst, de 2 óra alatt ráuntam az egészre és azóta sem.
-
Rigormortiis
veterán
Megvolt 360-ra és Vitára is, úgyhogy ezt is megvettem, mert a Tekken 7ig nem lesz más verekedős anyag, amit szeretek. Az viszont érdekes, hogy a digitális változat bagyon el van dugva, a keresőbe írva csak a core változatot hozza fel, és csak az ehhez tartozó dlck között találtam meg a teljes változatot (van egy 30 ezres pakk is, fogalmam nincs, h az mit tud).
Meg az is fura, hogy alig találni ranked meccset, és lobbiból sincs sok. Ahhoz képest, hogy együtt kezeli a core és a ps3 változatokkal, ez nagyon kevés.
-
Televan74
nagyúr
Lehet beszerzem PC -re,ha megveszem a XboxOne kontrollert.
(#1) james001 A hibák jelzésére jobb a PM.
-
james001
veterán
Én szeretem a DOA játékokat de ez a sokszoros kiadás már az 5-ik részből vicces kissé
De azért majd ha lesz PS4-em beszerzem a játékot
Amúgy a pozitívumoknál kétszer szerepel a "A sztorimód szórakoztató a maga ponyva stílusában" mondat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest