- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Egyébként létezik olyan "hagyományos" fejhallgató ami ugyan így követi ezt a "nem takarja el az ember fülét" elvet? Elég kellemetlen ahogy be tud fülledni 1-1 nagyobb füles, a teljes zártságra meg semmi igényem nincs - nem az a lényeg hogy ne halljam a környzetem, csak az hogy engem ne halljanak 3 utcával arrébb is ha kicsit bele lendülök mondjuk a zenehallgatásba.
Régi vágyam egy olyan füles aminek csak a pántja / "lába" érintkezik az ember fejével, de maga a hangszóró rész szabadon lebeg az ember füle előtt, teljes takarás nélkül - így bőven van szellőzés, hallom a környezetem, a környezetem számára viszont halk az amit én hallgatok.
Látott már bárki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A fejpántra hasonlító Aftershokz Gamez szabadon hagyja a füleket, és headsetként is használható.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest