Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Canon EOS DSLR topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Epson nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Jön a DirectX Raytracing 1.2, de nem sok újítást hoz
- HDMI topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Kerestem azt a cikket amiben azt fejtegetik hogy miert is nem tesz jót ha a fejünk két oldalára mágnes kerül..
-
PrinceHerceg
őstag
Ha koponyarezgés kell, akkor SONY MDR-XB700, jah hogy már nem kapni?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
szupermacs #38 üzenetére
Annyira szólnak jól, hogy az utcán ne vedd észre a különbséget.
A többieknek:
Agybadugós fülessel tekertem 10 éven át, kb. 60.000 km során soha nem okozott problémát, ha nem üvölteted, hallasz mindent (előző kocsi, mentő, stb.). A cikkben szereplő cucc ilyesféle felhasználásával az a gond, hogy mivel minden behallatszik, úgyis üvöltetné mindenki, az meg ugyanolyan veszélyes.
-
Client
tag
válasz
#18379748 #42 üzenetére
Persze, de nem az a cél, hogy üvoltsön, vagy HiFi minűségű legyen, csak hogy tekerés közben legyen egy kis zene a hangulat miatt, és közben halljam a környezetet is - szerintem erre kiváló lenne.
Bár azért szívesen kipróbálnám vétel előtt; tud valaki esetleg olyan helyet, ahol ez lehetséges? -
Client
tag
Ja, bringázáshoz frankó lehet. Lehet, hogy meg is lepem magam karácsonyra vele.
Van egyébként egy BT fülesem (Arctic P311), aminek a hangzásával teljesen elégedett vagyok.
(Egy Sennheiser HD595-öm is van - mielőtt valaki felszólítana, hogy próbáljak ki inkább egy rendes fül/fejhallgatót.) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Bizalmatlan vagyok ennek irányában
-
Kékes525
félisten
válasz
szupermacs #38 üzenetére
Természetesen nem.
-
válasz
szupermacs #1 üzenetére
He?
Cikkhez: Szerintem irodába tökéletes egy ilyen. De tömegközlekedésben is ilyennel érdemes játszani. Nekem nagyon tetszik, szívesen kipróbálnám.
-
Kékes525
félisten
Nehezen tudom elhinni, hogy a csontvezetés tökéletesen tudja a teljes frekvenciaátvitelt.
-
törölt tag
Én jobban szeretem, ha az ablak rezeg
-
Tyrel
őstag
Egyébként létezik olyan "hagyományos" fejhallgató ami ugyan így követi ezt a "nem takarja el az ember fülét" elvet? Elég kellemetlen ahogy be tud fülledni 1-1 nagyobb füles, a teljes zártságra meg semmi igényem nincs - nem az a lényeg hogy ne halljam a környzetem, csak az hogy engem ne halljanak 3 utcával arrébb is ha kicsit bele lendülök mondjuk a zenehallgatásba.
Régi vágyam egy olyan füles aminek csak a pántja / "lába" érintkezik az ember fejével, de maga a hangszóró rész szabadon lebeg az ember füle előtt, teljes takarás nélkül - így bőven van szellőzés, hallom a környezetem, a környezetem számára viszont halk az amit én hallgatok.
Látott már bárki ilyet?
-
csongi
veterán
Nekem ezekkel a tarkopantokkal annyi a bajom, higy nyaron izzad az ember, es a busba kivannam a meleg muanyagot a boromon. Tovabba inget hordok, tuti a galler folyamatosan bele akadna.
Viszont uszashoz nagyon jo lenne ha valaki csinalna egy vizallo verziot, ugy 40meteres hato tavolsaggal.
-
kekegsm
őstag
Teljesen jó a cucc, minőségben nem rosszabb mint egy hagyományos fejhallgató.
És nem fárasztó, próbáltam és teszteltem ilyeneket, 8-10 óra után sem volt megterhelő, és nem izzadt bele a fülem... -
ncsicso
tag
Jónéhány évvel ezelőtt feltettek a fejemre hallásvizsgálatkor egy ilyen csontrezegtetős bizbazt. Olyan frekvenciákat is hallottam vele, ami a rendes légvezetéses hang esetén a fülzúgásom miatt már esélytelen volt. Léteznek ilyen elven működő hallókészülékek is. Szívesen kipróbálnám ezt a cuccot... De nem 100 dollárért, szerencsére annyira nem kell.
Szerk: Tessék a közlekedésbiztonságra is gondolni, számtalan esetben a bedugott fül nagyon veszélyes lehet! -
horvathkrisz
addikt
A képen az egy migráncs?
-
gergejly
aktív tag
Nem lehet kényelemes órákon át tartó játékhoz
-
KIRA\/NOVA
aktív tag
Kék-fogas hallókészülék PL siket gémereknek jobb választás lehet
és még jól is néz ki.
Ami a marketinget illeti az extrém futurisztikus dizájnra alapul ettől lesz gamer...
10óra üzem idő az már kevés is lenne zenehallgatásra PL biztiboy napi 24-36órát is dolgozhat tehát 1-es. Én napi szinten 12-16órát használom a fülest, munkahelyem olyan hogy ezt a luxust megengedi.
Marketinget inkább a siketek és a nagyot halló emberek felé kellett volna terelni 18órás üzem idővel.
+ mennyi ideig lehet a fejen tartani anélkül hogy fájó érzés kerülgesse használóját, mert szerintem valahol biztos nyomja a fejet -
elefant
őstag
válasz
rottenbull #18 üzenetére
SASTAPS
-
rottenbull
senior tag
A mikrofonja az fogrezegteteses ?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
twollah1976 #15 üzenetére
Minden káros a hallásra, ami túl hangos...
-
208
csendes tag
Egy kis pontosítás:
A hallás mindíg a belső fülben történik.
1 Légvezetéses
2 Csontvezetéses (tehát nem csontrezegtetéses)-Légvezetés: a hangrezgés (levegő) a hallójáraton át a dobhártya hallócsontokon keresztül jut a belső fülbe.
-Csontvezetés: a hangrezgés a hallójáratot és a hallócsontokat nem érintve a koponyacsonton keresztül vezetődik a belső fülbe. Ezért támaszkodik a spec halgató a fül mögötti csonthoz (koponya).
Az hogy a füles 20kHz átvitellel bír marketing.
Azon a zenét talán úgy hallani, mintha egy KH adót hallgatnál. -
Alg
veterán
Yorkshire maratonon kint voltak hivatalkos szponzorként, ott próbáltam. Hangminőségben kb. hozza egy közepes earbud színvonalát, egyébként meg olyan mintha a háttérben szólna valami zene de mindent hallasz kívülről. Futáshoz simán bevállalnám, akár a kábeles verziót is - negyed áron. Nyilván süketszobában nem ezzel fogsz DSD-t hallgatni
Hátránya, hogy még a kábeles is saját akksiról működik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gamernek lehet hogy nem az, de munkahelyen lehet hogy jó megoldás, mert nem zavarsz másokat a zenével és hallod ha hozzád szólnak, csörög a telefon...talán a főnök is jobban tolerálja. A minőség a kérdés meg az ár.
-
elefant
őstag
válasz
hypno skate #8 üzenetére
a tarkópántot énis bírtam.
-
hypno skate
senior tag
A tarkópánt az rendben van. Lehetne belőle sokkal több típus is.
-
TESCO-Zsömle
titán
Panasonic RP-HS900 (2000)
-
guftabi96
addikt
Van itt olyan, aki próbált ilyet?
Sehol nem láttam még csak árulva se ilyen csontrezgéses cuccot, pedig szívesen kipróbálnám.
Kicsit para, hogy nincs fülhallgató a füledben, mégis "hallod a fejedben a zenét" -
moma
őstag
ha nem muszáj inkább nem leszek kísérleti nyúl ezzel a csontrezgetéssel
esetleg ha arra rámennének, hogy vízálló legyen és úszáshoz...
-
szupermacs
veterán
Mennyire adja vissza egy BT füles a zene hangzását? Kíváncsi leszek erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A fejpántra hasonlító Aftershokz Gamez szabadon hagyja a füleket, és headsetként is használható.
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest