Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Lehet hogy te ez gondolod, de én jó helyről tanyáról szerzem be jó házi kolbász, hurka tej, szalonna,
Pc-s fronton csak válogatott alkatrészeket vásárolok, vagy ami kiforrott termék.
UI:
Jó ismertség és kitartó böngészés kelletik a tudatos vásárláshoz. Szeretem a colát de csak Pepsi, sört de csak ha Cseh és küldenek Cseh barátaim eredeti cseh sört.
-
M107
addikt
Ha lenne képességem, ezek után az AMD vezetőinek és minden ilyen embernek tevékenykedjen bárhol az élet területén, azonnali szívhalált okoznák.
S még nem is éreznék, lelki fusztrációt.UI:
Az ilyenek d**** ! Nincs rosszabb mint a tudatlan vásárolok megkárosítása, tudatosan.
Egy ***.Kicsit finomabban, ha lehet!
[ Módosította: KrAt ]
-
M107
addikt
válasz
robotjatek #35 üzenetére
Na itt jön be a kapitalista szöveg - most nem rád értem.
Exkluzív gyártó - most ezzel lejáratja magát mármint a gyártó én az AMD helyében azonnal visszavonnám a gyártást, ha nem változtat rajta.
Pénz pénz 1000000000000000X
Sőt tovább is.De ilyen a világ amíg sok sok hozzá nem értő ember él addig el lehet azt ilyen undorító dolgokat is sütni.
-
M107
addikt
"A modellek között 4 GB VRAM-mal rendelkező, igazán vevőcsalogató megoldás is van."
Elnézést a nem hozzáértők számára, a mostani cpu és vga piactól már hányni tudnék Clone Clone hátán.
Minőségi termékekből amik megérik az árukat egyre rosszabb és rosszabb az alsóbb kategóriákban.
UI:
Sajnos ez van ez a valóság, s ezen csak
lehet. SAJNOS.
-
M107
addikt
Vérpistike (nekem kell 4 db egybe kötve) érteleme 0%, GDDR 3 már jó lenne kivezetni a piacról ha lehet jóáron kapni GDDR 5 memóriát és azzal kellene szerelni az alsóbb kategóriás termékeket is.
Komolyan nem értem az Amd-t mire jó ez neki csak kizárólag a nem hozzáértő vásárló megtévesztésére, ha meg beperelné miért nem ért hozzá ő minden technikai specifikációt megadott az árú működik garancia van rá fellebbezés kizárva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest