Új hozzászólás Aktív témák
-
+1
Nálam ugyan "csak" 8GB van a gépben (DDR3), de semmi affinitást nem érzek a DDR4-re. (A vicc, hogy mITX-re váltás miatt most cseréltem lapot, procit, hűtőt, és 1150-re mentem, jó a DDR3.)
A "poén" kedvéért gyorsan kerestem egy oldalt, ahol rámértek a különbségre:
Engem a "gamer" oldala érdekelt a dolognak:
Even at extremely low resolutions, games and synthetic gaming benchmarks realize even less performance increase with DDR4 than the applications we tested on the previous page. The reason for this is pretty simple: in most cases games experience a GPU bottleneck long before the system memory gets factored into the equation. Granted, there can be a 10% difference between the two extreme ends of the spectrum but once again, that's only at lower detail levels in a very old game.
We actually loaded these tests with older game examples and lower resolutions in an effort to up-play any differences there may be between the two memory types. The fact that it didn't happen is proof positive that gamers won't see much, if any visible performance increase with DDR4 installed.
Tehát a VGA előbb "folytja" meg a procit, minthogy kifogyna érdemben a szusz a memória sávszélességből.Pedig végig zongorázták a ram-ok frekvencia tartományát szépen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest