Legfrissebb anyagok
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nekem is csak azért van 24gb mert volt 2X4 gb,de láttam, lassan 12 kell.Utána meg 16,ha veszek még 2X8-at és utána már nem tudok bővíteni,csak ha kicserélek 2 régit.Pénzre lehet ugyanúgy jött volna ki,tekintve hogy csökkenhetnek az árak,de így legalább 24 gigával gazdálkodhatok egész végig.Minek ódázzam az amúgy is elkerülhetetlent?
A másik hogy összeraktam egy olyan gépet amiben most már csak Videókártyát akarok cserélni,másra egy fityinget sem vagyok hajlandó kiadni.A következő chipsetnél jöhet DDR4 addig olcsóbbak is lesznek és javulnak az órajel-időzítés párosok.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest