Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Nekem is csak azért van 24gb mert volt 2X4 gb,de láttam, lassan 12 kell.Utána meg 16,ha veszek még 2X8-at és utána már nem tudok bővíteni,csak ha kicserélek 2 régit.Pénzre lehet ugyanúgy jött volna ki,tekintve hogy csökkenhetnek az árak,de így legalább 24 gigával gazdálkodhatok egész végig.Minek ódázzam az amúgy is elkerülhetetlent?
A másik hogy összeraktam egy olyan gépet amiben most már csak Videókártyát akarok cserélni,másra egy fityinget sem vagyok hajlandó kiadni.A következő chipsetnél jöhet DDR4 addig olcsóbbak is lesznek és javulnak az órajel-időzítés párosok. 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Amazon Prime Video
- Path of Exile (ARPG)
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A másik hogy összeraktam egy olyan gépet amiben most már csak Videókártyát akarok cserélni,másra egy fityinget sem vagyok hajlandó kiadni.A következő chipsetnél jöhet DDR4 addig olcsóbbak is lesznek és javulnak az órajel-időzítés párosok. 
egyedül csak VGA kell cserélni.