Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
Helyi termés:
"eladó cserélhető huawei p7 blutut hangszóróval uj"
80 000Ft
Nem az ár a lényeg, hanem a szöveg. Ezt így megértettem, de... most elfelejtünk helyesen írni?
De legalább nem olyan vészes, mint a "ojan venti kéne ami minden szít ég".Remélem most jól csináltam Speed(R) bácsi.
-
Gyuri27
félisten
válasz
quailstorm #6794 üzenetére
Akkor 775-s deszkát ne nézzél. A legolcsóbb g31 lapok 5k-ról indulnak, de inkább több. Ha hátlap van már jó.
A legfiatalabb is 5 éves.
Veszel bele procit, meg ramot. Ott vagy mint ha vennél valamit 1xxx foglalatból.
Attól eltekintve, hogy azok sokkal fiatalabbak és ddr3. Meg teljesítményben is kb 2x annyit tudnak. -
snecy20
nagyúr
válasz
quailstorm #6796 üzenetére
Ja, hát valóban. Budapesten kívül hibernálódnak az árak hosszú évekre.
-
snecy20
nagyúr
válasz
quailstorm #6794 üzenetére
Azért mennek ezek 3-4-5k-ba is
Annyit érhet nagyjából.
Lehúzós genyók meg mindig lesznek. -
quailstorm
félisten
válasz
snecy20 #6791 üzenetére
Amúgy le akartam cserélni itthon a CRT monitort, hogy legyen hely, erre látom, hogy a 2006-7-es monitorok nemhogy olcsóbban lennének, hanem drágábbak.
Mikor vettem én 10k-ért? 2009 vége? Köbö...
LG L1753, munkahelyről, megtekerve, de azóta is bírja.
Színei nem szépek, de 2000:1-es valódi kontrasztaránnyal, meg DVI csatlakozóval és 2ms válaszidővel bír. Meg is kapta a kábelét, csóvázásra nem lehet panasz...Ehhez képest a mezei leggagyibb szarért elkérnének 12-15k-t...
-
snecy20
nagyúr
-
Ed3r_X_
nagyúr
VGA árak megint elbillenve, végén még GTX 460 lesz, mert egyedül azt találok értelmes áron, felette semmi nincs 23-ig bezárólag
-
TaaT
nagyúr
válasz
snecy20 #6784 üzenetére
"Csak nem ő a híres Robi Lákátos?"
Ilyet tőlem ne kérdezz, nem ezekben a körökben mozgok
De haver mesélte hogy tényleg veszélyes összegeket keresnek az ilyenek. Meg volt a híradóban hogy több millió forintról úgy vette le a rontást az ilyen hogy elégette, legalábbis azt mondta az ügyfélnek.
-
-
MK VII
veterán
válasz
XtremLor #6773 üzenetére
Nem feltétlenül nyugdíjasok ám... Persze közülük van a legtöbb ilyen, de az "egyszeri" emberek még általában nem tartják hülyeségnek az ilyen hókuszpókuszokat. Akik még a, "megszedem a lucernát és odadobom a difnyóknak" életet éli. Természetesen nem lenézem az ilyen embereket,mert, ha a papa még egészségileg úgy lenne ugyan ezt csinálná és én is ebben a disznóetetős meg csirkefejlevágós, nyulat nyúzó időben nőttem fel. Viszont ez nem indokolja, hogy hülye is legyen valaki..
-
MK VII
veterán
-
Speed®
titán
válasz
Ed3r_X_ #6764 üzenetére
Hja, a környezettel voltak gondok nálad..sajnos ez ilyen..kis pénz, kis foci. Normális házban az a 450es XFX totál néma volt, de az Ecoval se tapasztaltam ugye mást, pedig komolyabb terheléssel használtam, mint te. Legszebb, hogy visszakerült hozzám nemrég, azzal fog elmenni az 1156os motyóm, kíváncsi leszek, lesz-e panasz rá (~250W terhelés lesz) ;p
Passzív felejtős..böszme bordás halk ventis megoldás még kibírható anyagilag. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
proci985 #6763 üzenetére
Speed(R) mászott a falra tőlem, mikor a szerinte halk XFX tápjára megjegyeztem, hogy borzasztó szélzajos a házamban
Előtte meg az Antec Neo Eco 400C-re mondtam ugyan ezt
Egyre inkább azon kapom magam, hogy arra vágyom, nulla hangja legyen a gépnek. Nem szeretem ha hangos, de a passzív hűtés irányába nem szívesen mozdulnék, sok a macera vele. De a jó ventiknek is ára van, egyelőre kompromisszumos a megoldás, nem hangos a gép, de lehetne azért még halkabb is.
-
Solad
addikt
Az a durva, hogy Iszonyatosan jol elnek ebbol.. Ismerek olyat aki elkezdte ezeket a filleres vackokokat ily modon arulni, es egyszer hallottam egy elejtett szot az eladasi voltumenrol. Na az alapjan 8 misi folotti volt a bevetele az adott honapban a sracnak. Ha annak az 50 szazalekat becsulom profitnak, meg azzal is lehet tul ovatos voltam.
-
törölt tag
-
Yutani
nagyúr
válasz
snecy20 #6753 üzenetére
Persze, 1 Ft-nál jobb, de akkor miért nem a kategóriának megfelelő legalacsonyabb árat írja ki? Még egyszer: a 97-256GB-os kategóriában egy 60GB-os mSATA SSD árát írja ki. Ami a kategóriának megfelelő lenne, az a közel 17k-s V300 120GB Kingston ára lenne.
Mindegy, nem is tudom, mi a f@5zért pörgök ezen.
-
gban
veterán
Ott van az apróban az árlista link.
Van benne 13 ezres is.
Így lényegében normálisnak mondanám az aprót - lévén csak egy árat lehet megadni, azt eg ugye általában a legolcsóbb alapján adják meg.Én az olyanoktól kapok agyhugykövet, amikor a cím lap plusz proci, de az ár csak a lapra vonatkozik.
Na az az inkorrekt. -
Yutani
nagyúr
HA-s hirdetés: ÚJ A-Data,Corsair,Crucial,Intel,Kingston,OCZ,Plextor,Samsung SSD-k számlával és garanciával
13k van kiírva. Nézzétek, meg, mit írtam a hirdetés topikjába. És nem mondhatja egy moderátor sem, hogy nem jogosan írtam azt, amit.
Más:
55k csak nekem tűnik soknak első látásra? Igaz, 6 hó garit vállal a tag.
proci:AMD Athlon X2 250 (3.0Gz) Gyári hűtő (új) (am3)
alaplap: Hp M2N68-LA (am3)
memória: 4GB ddr3 1333Mhz (2x2gb) (új)
vga1:Msi GTX550 Ti OC 1gb
vga2: integrált nvidia 6150 (256mb)
Hdd Samsung 500gb sata2
Dvd író
500W-os táp (új)
Lc power ház -
törölt tag
válasz
snecy20 #6743 üzenetére
Egy jó 30 ezerrel fölé számolt, de abból még nyugodtan leszámolható a valóság is, mert még arra is ráalkudnak nem keveset.
DDR3-as lap se kéne, az akkora egy átkúrás s775-ön hogy nem igaz, csak lassabb lesz tőle. 1600-as CL6 ram pedig nagyon ritka talán a Mushkin csinál csak, a Ripjaws-ok közül nincs is ilyen, egyetlen egy CL7-es van a többi mind felette van úgyhogy nem tudom hogyan nézte azt be.
-
-
snecy20
nagyúr
Alaplap: Asus Maximus Extreme LGA775
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz
RAM: G.Skill RipjawsX XH CL6 2*2 GB 1600Mhz
VGA: Asus Radeon HD6870 1Gb
SSD: Crucial M4 64Gb
HDD: Samsung HD161HJ 160Gb 7200rpm
Ház: Cooler Master Centurion 590
Hűtő: Noctua NH-C12P
Táp: Enermax Eco80+ EES500AWT
DVD: LG GH20NS1099.999-ért. A legdrágább C2D PC amit az utóbbi időben láttam. Tiszta időutazás.
Itteni a történet...legalább áraztatta volna be. -
proci985
MODERÁTOR
de, a CX400 az 200W korul nekiallja elegge meredeken emelni a fordulatot.
volt olyanom, 200Wig csendes, utanna viszont az FSP500GLN (BlueStorm2) mar halkabb. namost a GLN amiatt ment a "HTPCbe" es azert jott a felpassziv HX650v2, mert hangos volt.
CX400 egyebkent a megbizhato tapok kozott meg egy olcso darab. a VX450 ujkoraban felsobb kategoriabol indult, de figyelembe veve a korukat mar azt se biztos, hogy vennek.
-
gban
veterán
válasz
Pickit3 #6739 üzenetére
Jól mondod.
És tegyük hozzá, ritka az ennyi hozzáadott értékkel ilyen olcsón árult táp.
Mert nem elég hogy 8 évig tesztelte a vevőnek, még azt is megfejtette hogy bír az 450 wattot is - az ilyen, ritka, válogatott példány nemhogy nem drága ennyiért, de még simán ár alatt is van. -
snecy20
nagyúr
Amúgy hogy lehet hogy még mindig gyárt tápegységeket a Codegen? Az eddigi éveik alatt ennyire jó visszajelzéseket kaptak, hogy érmes gyártani a hulladékot?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Intel Core i5 gyári ventilátor dobozzal
4k
A hűtőt egy ezresért dobják az ember után, a doboznak 3k meg kicsit erős szerintem
-
Ed3r_X_
nagyúr
Valóban, de nagyjából egyforma halkak, szóval akkor két ilyen táp volt.
Ellenben az az XFX, ehh
Amúgy Pentium lett a végén, nincs most i3 értelmes áron, a lapot meg valamivel tesztelnem kell majd. Amíg nem kapok jó áron i3-mat, addig jó lesz. Csak mert nem írsz ám privátban vissza
-
Speed®
titán
"1156 Alaplap+Proci" 50k
P55+i5"650ért, ami ugye i3+TC. Együtt ér max. 20kt. Derék..
-
gban
veterán
válasz
Prémvadász #6711 üzenetére
Van neki még.....
Eladó régi trió 64+ Vga
Ár: 5000 Ft -
Prémvadász
tag
ntel celeron 566
2015-05-16 12:00
Intel celeron 566 - Intel celeron 566
Galéria »
Ár: 5 000 Ft
Eladó egy régi celeron 566/128/66/1.7V Jó állapotban lévő múzeális darab. Gyüjtőknek ajánlom.
Több darab megvásárlása esetén kedvezményt adok.Margit!Nooormális?
-
gban
veterán
Nem mai történet, álltunk a City Grill-ben sorba, meki még nem igazán volt, jött egy csokibácsi, elég érdekes dialektusban megkérdezte: ez itt a sor vége?
Haverom ránézett, nem értette mit akar, levonta a következtetéseket és válaszolt: Nem beszélünk ungabungául...
Mi szóltunk a srácnak, igen ez az, szerencsére nem értette, vagy csak úgy tett a korábbi válaszra... -
kmisi99
addikt
Azt se veszi észre, hogy oltják mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest