Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
Üdv!
Ennek ugyebár én vagyok a hirdetője
( http://hardverapro.hu/apro/ati_3d_rage_ii_dvd_pci ) szívesen tanulok, szóval kérdezek:
Miért nem hihető, hogy viszi a win7-et ráadásul aeroval is? (csak amiatt az apróság miatt, hogy 19. évében jár ?)
Mi azzal a probléma, hogy a windows 7 hez 4 mb-nál több „vram” szükséges ?
Amúgy nem kellett semmit külön beállítani...Mellesleg tőlem nem kérdeztél semmit, nem bánom sőt meg szoktam köszönni, hogyha valaki kijavít ha hűlyeséget írok, de nehéz ha nem tudok róla...
Hétvégén, „játszogattam” egy szintén általam meghirdetett korosodó alaplappal 1 ghz-s celeron procival és 256mb(!!) sd rammal, ugyan itt hamar leszedtem az aero-t:
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest