-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
válasz
envagyok #122632 üzenetére
Öhhhh...... én nem írtam teszteletlen, vagy nem teszteletlen termékekről, dolgokról, mivelhogy azt a kifejezést a dologi jog nem ismeri. Azt, hogy valami dolog hibás, vagy nem hibás, na azt már igen. Szal egyről beszélünk, ja, de én az elején is erre gondoltam ám. Fel kell tüntetni, hogy valami hibás, vagy nem, illetve kellene, de ugye ez sok esetben elmarad, és ilyenkor gyakran szív a vevő, főleg amiatt, hogy igényt érvényesíteni, pláne egy kisebb értékű cuccnál nehézkes/költséges.
Szerk: amúgy alapvetően nekem azzal, hogy valaki korrektül leírja, hogy nem tudott megbizonyosodni a dolog működőképességéről, és úgy adja el, nincsen semmi bajom, mert akkor abban a tudatban veszem meg. Nem "hibásként", nem is "hibátlanként", hanem "teszteletlenként", nyilván azonban ha ennek ellenére egyértelműen visszaélés jelei láthatóak (kilóg a háromlábú sámli a hűtőventiből), akkor simán elképzelhető, hogy az adásvétel tárgyának értékétől függően valaki rendőrségre megy emiatt.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest