Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
cidalain #115691 üzenetére
Jó, jobb a memóriám mint az átlagnak, gyorsabban is számolok, de azért én sem vagyok számítógép
(sőt, a túrázást is eléggé jól bírom, tegnap elugrottunk haverrel urbexezni egy kicsit, 14km-s gyalogtúra volt, odafelé 90%-nál haver már elkezdett jajgatni, visszafelé minden baja volt, hogy milyen sokat kell jönni, én meg csak kellemesen elfáradtam. Pedig az én táskám sokkal nehezebb volt mint az övé. Tavaly előtt az Alpokban ennél nagyobbakat mentem, sokszor hegynek felfelé is).
Arra emlékezzek 5 év múlva, hogy most csalódtál bennem?#115690 hcl :
Szerintem csak nem akarta, hogy megtudd, hogy pontosan hol lakik, esetleg megakart nézni előre, hogyha olyan vagy, akkor oda se megy.Biztos vagyok benne, hogy időseket is átvernek. Még azt is eltudom képzelni, hogy van a az réteg aki középkorú jobban megy neki és észre sem veszi. Meg mint mondtam sokan "felíratnak" aztán ahhoz is annyit csapnak hozzá amennyit akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest