- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Eugene Roe #14 üzenetére
"Pusztán a soc teljesítményéből kiindulni elég buta dolog."
Én a hasonló SoC-s telefonok árához hasonlítom, és akkor teljesen logikus az ár, amúgy se az olcsó tabletekről híres a Samsung, és amúgy is gyorsan esni fog az ára (ha nem is felére), épp azért, mert nem fogják túl sokan venni.
"Az oké, hogy gyorsabb, de eltelt 2 év a snapdragon 6x5 óta"
Ezt nem tudom mire vélni... Mit akartál mondani vele? A frissített S2 S652-vel van, ami nem két éves. Az Exynos 7420 ellenben annyi, de akkor is erősebb (ennyit mondtam, és ez így is van, és persze attól még nem azt jelenti, hogy okos döntés, vagy, hogy megér akkora felárat).
-
nkmedve
őstag
válasz
Eugene Roe #10 üzenetére
"de köszönöm, hogy aggódsz"
Én aztán egyáltalán nem aggódom, csak tényeket irtam
Bátorkodtam leirni, mivel nálam is sokáig az iPad volt a nyerő, de végül túl sok kompromisszumot kellett volna kötni ha azt veszem (amúgy telefonból inkább iPhone-t preferálok).
Mindenki azt vesz amit akar és ami neki megfelel, bár én lehet inkább megvárnám az új iPad-eket (állitólag jönnek) mielőtt kiadok ennyi pénzt egy majd 2.5 éves kütyüre (ami jelenleg is alig olcsóbb mint új korában). -
moleculez
veterán
válasz
Eugene Roe #7 üzenetére
Mondjuk MicroSD bővítést 😁 125-ért max 32GB-t veszel, azt meg kenheted a hajadra. Rendszer+appok telepítése után örülj, ha marad 10-15Gb, na arra pakolj filmeket, zenét. Így hirtelenjében...
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged