- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Eugene Roe #14 üzenetére
"Pusztán a soc teljesítményéből kiindulni elég buta dolog."
Én a hasonló SoC-s telefonok árához hasonlítom, és akkor teljesen logikus az ár, amúgy se az olcsó tabletekről híres a Samsung, és amúgy is gyorsan esni fog az ára (ha nem is felére), épp azért, mert nem fogják túl sokan venni.
"Az oké, hogy gyorsabb, de eltelt 2 év a snapdragon 6x5 óta"
Ezt nem tudom mire vélni... Mit akartál mondani vele? A frissített S2 S652-vel van, ami nem két éves. Az Exynos 7420 ellenben annyi, de akkor is erősebb (ennyit mondtam, és ez így is van, és persze attól még nem azt jelenti, hogy okos döntés, vagy, hogy megér akkora felárat).
-
doooo
veterán
Nem (teljesen) értem a felháborodásokat az áron... mert amennyiben S820 lesz benne, akkor még véletlenül se rossz ajánlat annyi pénzért (max. egy kicsit kicsi a képernyő, meg ugye 4:3 nem mindenkinek jó)... Ha viszont Exynos 7420 ennyiért.. akkor nem szóltam
(de akkor is erősebb lesz valamennyivel a Tab S2-nél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Dell notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo 3DS és DS topic
- LED világítás a lakásban
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest