- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
Eugene Roe #14 üzenetére
"Pusztán a soc teljesítményéből kiindulni elég buta dolog."
Én a hasonló SoC-s telefonok árához hasonlítom, és akkor teljesen logikus az ár, amúgy se az olcsó tabletekről híres a Samsung, és amúgy is gyorsan esni fog az ára (ha nem is felére), épp azért, mert nem fogják túl sokan venni.
"Az oké, hogy gyorsabb, de eltelt 2 év a snapdragon 6x5 óta"
Ezt nem tudom mire vélni... Mit akartál mondani vele? A frissített S2 S652-vel van, ami nem két éves. Az Exynos 7420 ellenben annyi, de akkor is erősebb (ennyit mondtam, és ez így is van, és persze attól még nem azt jelenti, hogy okos döntés, vagy, hogy megér akkora felárat).
-
doooo
veterán
Nem (teljesen) értem a felháborodásokat az áron... mert amennyiben S820 lesz benne, akkor még véletlenül se rossz ajánlat annyi pénzért (max. egy kicsit kicsi a képernyő, meg ugye 4:3 nem mindenkinek jó)... Ha viszont Exynos 7420 ennyiért.. akkor nem szóltam
(de akkor is erősebb lesz valamennyivel a Tab S2-nél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest