Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Látom, lényeges infókat lehagytam.
Szóval a Crysisről beszéltem. Az alapról. XP alatt. És dx9be.
DX10 patch-csel win7 alatt lehet, hogy lassabb.Ez már a szánalmas kategória. Ha valaki annyira igénytelen, hogy 20FPS-el sem játszik annak csak gratulálni tudok.
Szóval még mindig rossz a hozzáállásod! Az APU igenis vásárlóbarát megoldás, végre pár év múlva a boltosok nem a gagyi kiherélt GeForce 4 MX440-nel szerelik a gépeket, hanem modnjuk egy A4-es Llano-val, ami még ígyis sokkal jobb, és erősebb annál.
Milyen MX440?
Úristen előbb mozdulj ki a szobából az ég szerelmére.
Ez eddig is így volt, és ezután is így lesz, csak most már a gyártók sokkal költséghatékonyabbak, környezetkímélőbbek, és olcsóbban adják mindezt.
Aki egy picit is kompetens az mind tudja, hogy nagyon messze van a környezetbarátságosságtól az, hogy olómentessel forrasztanak és kb 4x annyi szemét termelődik, mint amikor még értelmes anyagokat használtak.
Akinek meg kell a fullhd, meg egyéb efektek, vesz Dual Graphics-be egy másodlagos kártyát. Aki meg fps-b**i, az meg vesz egy felsőkategóriás kártyát 100ezerért.
Nem kell hozzá 100 ezer, elég egy GTX 460, vagy 6850 amikkel minimum közepes grafikán el lehet játszani és egy korosabb PC valami 2 magos processzorral és ilyen kártyával többet ér mint az APU, mert a rendszer ram sávszélessége nagyon kevés a full HD-hoz és a 22"-os monitor már szinte alapnak számít és annak már 1920x1080 a felbontása. Nagyon jól tudom, hogy milyen igényük van az embereknek, és nem az APU-az az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest