Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SylverR

senior tag

válasz agressiv #151 üzenetére

Jesszusom...
    Ez az utolsó kommentem, mert látom kb mintha a falnak beszélnék.

"Ez már a szánalmas kategória. Ha valaki annyira igénytelen, hogy 20FPS-el sem játszik annak csak gratulálni tudok."

Ezmi? Miről beszélsz? Játszottam már végig játékot úgy, hogy a legtöbben félúton abbahagyták volna! Azonban azaz NFSU2, azon az mx440-en, olyan pocsékul futott, hogy még nekem is felfordult tőle a gyomrom...
    Azonban a Crysis, a 3650-en, kb 40 körül tolta, szóval igen csak jól ment.

A pont, amit ebből kiakartam hozni, az az, hogy olyan embernek, aki ritkán játszik, illetve a szülei pénzéből kapott gépen tolja, annak egy Llano 3d-s és processzor teljesítménye elég!

Ha a nagyinak kell gép, ahogy mondtad is, annak ott van az A4! 2 db mag, és 80 shader. Win7-nek ennyi sajna elkell, 3d tartalmak és multimédia tartalmak gyorsításában segít, valamint pár év és már lesznek olyan alkalmazások...gondolok itt lejátszókra, weboldalakra, amiket már gyorsítani fog az APU, és innentől kezdve már sem lesz fölösleges benne az az erő.

Aki meg ezen kategóriákon kívül esik, az meg veheti a diszkrét kártyát, és csókolom. Az APU-ban levő GPU pedig ugyanúgy ki lesz használva, mert érkezni fognak előbb-utóbb olyan játékok, amik már azon számolják ki az AI-t, fizikát, stb. Ennyi.

És ne is törd magad szerintem konkrétabb - hosszabb - válasszal, mert úgyse reagálok. Ez a vita meddő.

Új hozzászólás Aktív témák