- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zef
tag
válasz
CriticalHit #17 üzenetére
Hogy hiánytalanul össze tudd számolni a pixeleket fél méterről is.
Szerintem 27"-re UHD lenne az ideális, de arra "gaming" vonalon még 2-3 évet kell várni, hogy elérhetőbb áron meg lehessen venni.
-
zef
tag
Már ki akartam próbálni egy 120Hz+ moncsit, de ezek a dizájnok kikészítenek. Hogy lehet ilyen ocsmány talpat, hátlapot készíteni? Úgy általában igaz ez a szomorú tény az összes "gamer" monitorra.
... Úgyhogy leadtam minden igényemet, és kipróbáltam bruttó 68k-ért egy fullhd-s TN-es DELL S2419HGF-et.
Külsőre is teljesen jól néz ki, és az oldalt bevilágító háttérvilágításon kívül semmi panaszom nincs rá. Rendes DELL állítható talp, belső táp, OC-val 144Hz.Egy 27-es IPS-es LG 27UK650-W mellett nézegetem, sokkal rosszabbra számítottam a side by side összehasonlításkor.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az AG272FCX6 hajlított panelje 165 Hz képfrissítésre képes, külseje pedig eltér a szokásostól.
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Samsung Odyssey G4 - 25" IPS - FHD 240Hz & 1ms - NVIDIA G-sync - FreeSync Premium - HDR10 - sRGB 99%
- iiyama ProLite T2252MSC 22" Érintőképernyős IPS,Full HD Monitor,dobozával,újszerű,számla,gar
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest