Hirdetés

Csinos gamer monitor az AOC-től

Az AG272FCX6 hajlított panelje 165 Hz képfrissítésre képes, külseje pedig eltér a szokásostól.

Az AOC bemutatta a 2017-es Agon AG272FCX utódját, az Agon AG272FCX6-ot. Külsejüket tekintve a két modell szinte teljesen megegyezik, így a három oldalról keretmentes kialakítás, illetve a nagyrészt ezüst színű hátoldal és talp is megmaradt. Ami viszont nem, az a képfrissítés, a 27 hüvelyk képátlójú, Full HD felbontású MVA panel 165 Hz-et képes kipréselni magából, extraként pedig adott az AMD FreeSync támogatása is.


[+]

A kijelző 1800R ívben került meghajlításra, maximális fényereje 250 nit, míg a válaszidő mindössze 1 ezredmásodperc. A villódzásmentes képről az AOC Flicker-Free technológia gondoskodik, a sötétben megbújó ellenfelek megtalálásában pedig az árnyékos részek kivilágosítására szolgáló Shadow Control funkció segít. A kijelző alsó élén 3 színben és fényerővel világítani képes LED-ek kaptak helyet, amelyből a hátoldalra is jutott bőven. A hordozófüllel is ellátott nyak magasságállítással, dönthetőséggel és forgathatósággal járul hozzá a legkényelmesebb pozíció megtalálásához. Ezt persze igény szerint le is vehetjük, hiszen a 100 x 100 milliméteres VESA állvány köszönhetően bármilyen tartókonzolt használhatunk.


[+]

A csatlakozókínálat egy átlagos játékos számára bizonyára elegendő lesz, az egy-egy D-Sub és DisplayPort 1.2 bemenetek mellett kettő darab HDMI 2.0, kettő USB 3.0 és egy 3,5 milliméteres jack portot is találunk. Az eszköz kettő darab, 3 watt teljesítményű hangszórót is kapott, ha pedig inkább fejhallgatópártiak vagyunk, a jobb oldalról kihajtható akasztónak nagyon fogunk örülni.


[+]

Az AOC AG272FCX6 még ebben a hónapban piacra kerül, várható fogyasztói ára 350 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés