Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
julius666
üzenetére
"Lol. Ne legyél már ennyire naív. _Voyage_ szépen leírta a korlátozás valódi okát a #14-es kommentjében:"
1: Szerinted ez engem mennyire érdekel?
2: Szerinted ez engem mennyire érint? Ha ingyen kapnék egy iPhone-t azt is eladnám, és ez ez előtt is így volt és ez után is így lesz.Utálom mindkettőt, de mivel az iPhone-t sokan használják, így jelenleg az ellenségem ellensége a barátom.

A H.264 miatt ugyanúgy bekaphatják, mint a Google.ps: Nekem már nem kell leírnom azt, hogy pénzéhes multik, vagy hogy a profitért bármire képesek, mindenki tudja, hogy így gondolom.

erdoke: Éppen azért kell letörni a szarvukat, amiért a web 80%-a ezt használja.
Nem érdekelnek a (fizetett) "független" tesztek, amíg én érzem, hogy lassú, szemét, erőforrászabáló.
A 10.1-et kipróbáltam még egy hónapja, széthullott tőle a YouTube-tól kezdve minden, ellenben ugyanolyan volt teljesítmény terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- Mikrotik routerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi