- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
Igen, maxkeyboard-ról rendeltem, eredetileg ez egy das 4 ultimate. Csak egyedileg gyártattam velük magyar kiosztást, a mostani üres gombok valójában az eredetiek (persze van Win gomb is a szettben, de azt már nem szeretem). 2016 óta nyúzom, nagyon jó minőségű a maxkeyboard.
Tapasztalat: nekem is életem legjobb billentyűzete, nem váltanám le soha... nézem az új Razereket, stb.. aztán mindig oda jutok, hogy csakis DAS keyboard válthat le egy DAS keyboardot.
-
JasL
őstag
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Persze, hogy nem lesz magyar kiosztás
Jó dolgokból nem árulnak magyar szitázást, mert drága a magyar népnek
Lehet rendelni utángyártott gombokat, mint látod, nekem magyar ékezetes a DAS Keyboardom
Szerencsére a Mac-es verzióból is lesz DE/UK/NO kiosztás, át lehet varázsolni szépen.
Az meg egyértelmű, hogy ezek miért az ABS verziót kapják.. mert lesz 105 és 106 gombos kiosztás európai országoknak, és így lényegesen olcsóbb lesz a gyártás, csak meg kell mondani a kis kínai munkásnak, melyik országnak dolgozik éppen a szalagon és olyan szabványgombot pattint fel.
-
JasL
őstag
DAS Keyboard 4-et használok kevert OS-szel, MacOS és Windows is (Parallels-ben). Úgy oldottam meg a dolgot, hogy vettem a Win-key helyére üres festetlen gombokat, így univerzális a felfestés
Mindenesetre nagyon bejövős az új bill, lehet, hogy benevezek egyre, csak nem tudom a brown switch-ek után mennyire idegelne ki a red hangja.. valakinek erről tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni időjárás-állomás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Anime filmek és sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Revolut
- Opel topik
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest