Hirdetés
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Le. Egy IBM Model M valtotta par honap utan - ami utana ahhoz kepest elegge sokaig huzta - mert az azt koveto 4 evben szinte minden volt a kezeim alatt. Utana jott egy jo ~3 eves dactyl manuform dominancia, aztan most az utobbi par honapban, portabilitasi okok miatt egy ferris sweep-en utom a legtobb karaktert.
De az tuti, hogy nem split, nem programozhato es nem columnar staggered billentyuzetekhez nem fogok visszaterni. A nagy billentyuzetektol nem irtozom - mert azokat is lehet "kevesebb szazalekos modban" hasznalni; de ezen a 34 billentyun is nagyon jol meg lehet lenni, cipelgetni pedig sokkal-sokkal konnyebb ezeket.
szerk: latom, nem is nekem jott a kerdes
-
Domonkos
addikt
Erdekes. Anno 2015 elejen nekem is egy das volt az elso billentyuzetem, amit egy hosszabb (es amit meg akkor azt hittem hogy alaposabb) koruljaras utan vettem. Bar nem az akkori legujabb 4-es modellt, hanem meg csak az S-t. Nem volt egy rossz darab, de mar akkor sem sok minden igazolta az arat. Boldog tudatlansagban hasznaltam
Nem tudom, hogy a legujabb darabok mennyit fejlodtek de ha most $220-bol kellene valamit vegyek, akkor sem az elsok kozott neznem meg ezt sem.Munkahelyen most epp meg mindig valaszthato a prime 13, de aki nem sajat billentyuzetet hasznal, az inkabb a g80-3000-et keri a das helyett. Es szerintem sem veletlenul.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- Redmi Note 13 4G
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro,
- Eladó Betaflight Meteor75 teljes szett
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest