Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Nekem most egyszerre van fent az 1 és a 2.(a 2-t pár napja vittem végig sajnos
) és mérföldekkel szebb a 2, ráadásul a legnagyobb csatában 50 ellenféllel, robban minden szana-széjjel és 2x annyi a min. fps-em, mint az 1-ben, amikor csak sétálok a dzsumbujban.... Mindezt úgy, hogy ugye alapjáraton a crysis 2 dx9-es, az 1-el meg természetesen dx10-ben játszok.
Mindig mindenért sírni kell....
Ettől a kis programtól pedig nem szebb kell legyen a játék, akik eddig is maxon tolták nem tudom mit vártak, ez arra van, hogy legyen a játékhoz részletes grafikai beállítás, ne csak a 3 preset.
-
JSaN
addikt
szanalom hogy a jatekosoknak kell csinalni hozza bealitast.
A jatek meg messze nem hozza az elso resz szinvonalat, tovabbra is az elso reszt kapom elo ezek utan. -
rankesz
veterán
-
Törzsúr
senior tag
i7 4GHz, 6GB ram 2GHz-en egy GTX480 társaságában nekem vígan szalad a játék 40FPS alá soha nem ment igaz csak 1650x1050-ben tolom. 55-60-70 ilyeneket csinál a játék!
Szerk.: Amúgy az az enyhe LAG érzés néha nálam is előjön!
De a játék nem nagy kaland, mostanában hanyagolom is!
-
mmdms
addikt
válasz
pempellini #69 üzenetére
Ugyanez van nálam is, csak nekem még benne is volt az autoexec fájl.
-
struszi
aktív tag
Kipróbáltam ezt az 1.6-os advanced verziót. Nagyon jó. A látvány magáért beszél. Köszi a linket! Szerintem a multi az nem túl jó, de az egyjátékos mód az élvezhető. Egy kicsit valóban hiányzik az előző részekből ismert szabad pályabejárás, de attól még élvezhető. Biztos van aki mást várt, de szerintem nem rossz. Hajrá Crytek!
-
_Scythe_
aktív tag
Jaja! Simán "szereld-magad" csomag. Beszarás.
Maestro85: Néhány engine úgy van megírva, hogy bizonyos helyzetekben muszáj újra indulnia egy új inithez, de valóban rendkívül irritáló, mikor konzol portoknál csupán a lustaság játszik.
Ami viszont még ezek után jött: 22 perc az indítástól az első akcióig..? Ez valami vicc? Azon kaptam magam, hogy hangosan mondom, hogy fogd már be a pofád. Ezek soha nem hallottak róla, hogy ha az első 5 percben nincs akció, a user otthagyja a játékot?
Annyira felmérgelt, hogy inkább mentem Zeit 2-zni.
-
BeLucZ
addikt
Crysis 2-ben amikor ilyen nagyobb nyílt terekre néztek, akkor nektek is beesik az fps? Menne szépen 60-70 fpssel ha a vga-n mulna de akkor beesik 38-40re is és ez már olyan laggolos élményt nyujt mintha akadna nem tom miért, szar a motor, cryengine 2 ben 30 fps már király volt mert olyan jo volt a motor, nagyon folyamatos, de ez kb a codra hajaz ha nincs meg a 60 fps akkor picit akadozos élményt nyujt, a legjobban az idegesit hogy hiába rakom 4,25 Ghzre a procit, ugyanolyan mint ha alaporajelen számolná a fizikát, ugyanugy limitál, semmit nem számit, ezért lett volna jo a dx11 mód az hatékonyabban kihasználta volna a több magos rendszereket, de dx9 játékokkal mindig szopok mostanság a procim miatt :S belső tereken oké nálam is 80-90 fps, de nyilt tereken mint pl kikötő főleg sok emberrel akkor beesik az fps rendesen
i7 tulajoknál is igy van? vagy nálatok nem esik be nagyon? nekem a 35-45 fps iszonyat laggolosnak tünik ebben a játékban, várom már azt a peccset mint a messiást hogy valamit műveljen már a játékkal, mert ez igy néha élvezhetetlen játékmenetet produkál, ha az 580on mulna akkor végig meglenne a 60 fps de igy ....
hiába buheráltam azzal a kis külső progival ami most kezd elterjedni, szinte semmi változás csak még jobban ront a teljesitményen igy inkább nem is használom, hanem az alapsémák közül az 1920x1200 hardcore vsync offot használom, de hát nagyon zabálja a procit ez a játék is, de nem értem amugy mert kezeli a 4 szálat de vmiért még sem elég az fps proci részről, de még ha javulna 4,25 Ghzen akkor nem szolnék egy szot se, de ugyanugy szar, memoria limitálna ennyire?! ddr2-1066
-
pempellini
senior tag
Ezt írja ki mikor indítani akarom a játékot:[link]
De a játékból elindul de semmit nem változtat. -
P3TR!CK
senior tag
válasz
pempellini #66 üzenetére
Megadtad a programnak a Crysis 2 FŐ mappáját amikor először elindítottad ?
-
pmheros
őstag
válasz
pempellini #64 üzenetére
úgy érti, nincs a játék főmappáján belül almappába rejtve/téve
ott ahol neked a system.cfg is van -
P3TR!CK
senior tag
válasz
pempellini #62 üzenetére
A játék root könyvtárában!
Amúgy meg: Itt az 1.5-ös verzió a progiból!
-
Vazzee
csendes tag
válasz
DeathAdder #58 üzenetére
Autoexec.cfg-t töröld, majd innét indítsd a progit. Így nálam érzékelte a változtatásokat.
-
Nálatok ér ezaz Advanced Graphics Options Application valamit?
mert nálam nagy nulla az egész..
Se kinézetre,se FPS-re semmi különbség.. -
Archer
őstag
Nagyon gáz, hogy egy ilyen névnél ilyen utólagos tákolásra van szükség a normális testreszabáshoz. A srácnak (gondolom az) meg nagy respect, ez így elég szégyen a fejlesztőkre nézve.
-
paster.zs
csendes tag
Jó a progi, mert végrehajtja a valtoztatásokat, de szerintem ugyan az az alap 3 funkció mint a gaméba, max itt még 1-2 apróságot növelhetünk, ennyi.
Sokkal nem dobta meg a grafikát, majdnem ugyan az mint a Hardcore beállitás. nálam olyan 60 fps-el megy gond nélkül.
Többet vártam grafikailag.Itt egy javitott CFG, talán ebben jobb a graf beállitás, több van maxon. ezt még javitgatják, de ki lehet próbálni.
Bemásolod a CFG-be és kész (elöttew töröld ami benne van.) -
xman
csendes tag
nekem 4870x2-m van és 1920*1200-asban próbáltam volna vele játszani, természetesen extreme grafikán. 20-25 Fps volt a vége, és igazából ha minimumra vettem a garfikát akkor is csak egy pár fps-el javult a helyzet. Szóval van mit még javítani.
-
VictorHUN
aktív tag
Egyáltalán látványra szebb is lesz tőle vagy csak az fps fog zuhanni?
-
Angel1981
veterán
válasz
pempellini #36 üzenetére
Jogos!
Lehet, láma vagyok, de én sem találom....
Az egész Crysis 2 könyvtárat átnéztem, de csak "system cfg"-t találtam. -
- = Zk = -
félisten
nem rosz....!
-
BeLucZ
addikt
miért nem lehetett ezt a játékot normálisan kiadni dx11 támogatással és csili vili odabaszom grafikával ?
idejük volt rá, és mindezt rendesen optimalizálva és rendes finomhangolási lehetőségekkel amik nagyon részletesek lennének, a nem hozzáértők meg ugyanugy tudnának előre meghatározott sémák közül választani mint az 1ben azt kész, mindenki elégedett lenne
-
BeLucZ
addikt
fov meg az alatti mi? és milyen hatással van a teljesitményre? mi a max értékük? nekem alapból nem is volt autoexec.cfg-m szal nem volt mit kitörölni
ja és honnan tudjam hogy ez egyáltalán modosit valami az alap hardcore sémán kivül ?
nagy difit nem látok de talán szebb picit , talán az msaa miatt -
elithun
őstag
Ez igazán jófej tőle.
(#21) ll-kobe
De a Crysis-nak pont ez lenne a lényege.(#35) WongFeiHong
Én a HDR-t, vagy a Bloom-ot mindig ki szoktam kapcsolni, kiég tőle a szemem. -
Necroman_Mk2
őstag
Ennek magában a játékban kellett volna benn lennie.
-
rumkola
nagyúr
válasz
WongFeiHong #35 üzenetére
szépnek szép, de szerintem elképesztően zavaró dolog
-
pempellini
senior tag
Hol kell kitörölni a cfg filét?
leírná valaki pontosan. -
WongFeiHong
senior tag
Motion blurtól szebb a játék,jó hogy nem a HDR-t akarjátok kivenni
-
rumkola
nagyúr
motion blurt én is kilőttem, fov-ot meg 85-re tettem, igaz parancssorból
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Ha jól emlékszem,a Far Cry-ba benne volt egy ilyen program gyárilag,nagyon durva finom hangolási lehetőséggel.
A motion blur az nem az,amikor gyors mozgás közbeni elmosódás van?Ha rosszul tudom szóljatok.
Én a dedp fieldet kapcsolom ki,ha lehet egy játékban. -
wednesday
őstag
Egyébként a beállításokat bütykölve szebb grafikát lehet előcsalni?
Lehet szándékosan volt kihagyva a konfigolás, hogy ha majd érkezik a DX11 "csoda" patch akkor tényleg a mezei user is lásson változást a grafikában (aminek már egy részét- pl: látótáv, - már tartalmazza a játék).
Amit nem értek az utólagos DX11. Eleve éveken keresztül erről volt szó, hogy alapból DX11-re írják a játékot. Na most vagy nem igaz az egész vagy ez a patch az Nvidia pénzének az eredménye, amiről volt pletyka régebben.
-
infectedmann
őstag
Kösznöjük Wasdie nevű lelkes rajongónak a programot, a Crytek-nek meg, hogy szemen köpték saját magukat 0 grafikai beállításokkal. Így kihasználatlanul hagyni a Cryengine 3 lehetőségeit... SZÉGYEN. Szégyen, hogy már a grafikai beállításokat is hackelni kell.
-
WongFeiHong
senior tag
Nálam ez nem működik. AA-t akármibe állitom semmi,mintha nem is lenne a játékban.
-
BeLucZ
addikt
erre én is gondoltam
de sztem nincs jelentősége, leszedtem ezt a kis mini alkalmazást azt beállitottam vele a dolgokat, felraktam mindent amit csak lehetett maxra, vagyis highra van ott paraméterezve meg msaa meg minden amit lehetett és igy már sztem egész pofásan néz ki, ja meg a látotávot is 75re ahogy a példában is van az alap 55röl, sztem igy már tök jo és jol is megy, bár vannak részek ahol leesik 40 fpsre is de legalább totál vga limit van, amugy sztem kis felbontáson joval kisebb az igénye a játéknak, megnézném gtx 260 mit kezdene vele 1920ban minden maxon, 1024ben még jo hogy jol megy
-
LLKobe
veterán
Nnna mostmár örülhetnek a képkockahuszárok, lehet tolni a: "Minden extreme-en, 80 fps" jellegű hsz.-eket.
-
BeLucZ
addikt
az mér van hogy nálam gamer, advanced és hardcore beállitás van grafikára mint a mp demoban is volt meg a bétában ???? másoknál meg high, ultra high és extreme? amugy szerintem a grafika eléggé büntet, de meg is izzad az 580am, szerintem vmi keverés lehet itt, mert mindenki állitja hogy gagyi kártyákon is kurva jol megy ez érdekes mert nálam 45-60 fps van 580al, néha belimitál picit a proci de nem vészesen
jah mindezt 1920x1200 hardcoreban!
-
rankesz
veterán
mondtam én hogy lesz ilyen...
-
mephi666
nagyúr
na, igen... pár pillanat egy ilyen: a legnagyobb ördöngősséget a fájlkezelés okozza, amivel az adott cfg fájlban a változókat módosítani lehet... a progi beolvassa a fájlt, ezek alapján beállítja a checkboxokat a legördülő listákat és a többi elemet, majd variálhatjuk és visszamenthetjük... (a grafikus felület összepofozása pedig pár perc "legózás") a "gamfos" tudásommal sem jelentene nagy problémát... progmatosoknak meg gyerekjáték lenne
a fejlesztői hanyagság meg no comment
-
nemethati
senior tag
Várjuk a fejlesztők reakcióját az elmúlt napok történéseire.
"Ö a játékunk nagyon jól fogy, szóval vegyétek csak lámák mert ez kell nektek, mi tudjuk. Ezt a grapics opsön akármit meg rakjátok fel ha nagyon kéne" -
Maximum lame...
-
Findzs
addikt
ez a crytek -et minősíti szerintem, negatívan
nem igaz, hogy nem tudták volna ezeket a beállításokat belerakni a játékba, gondolhatták volna, hogy 2011 -ben azért szép számmal vannak hozzá értő programozók a világban akik majd írnak egy ilyen progikát és ha ezt ők csinálják meg akkor nem lenne ez a negatív hozzáállás a játékosok részéről, jegyzem meg jogosan
-
megint én
őstag
Na, ezt már nevezem! Le a kalappal!
Sajnos a game szar marad attól még :S -
Crysis 2 Do It Yourself Edition, ez kicst már gáz.
Megarespect a kiegészítés írójának! -
Maximum Fail.
-
Lacc88
senior tag
DEJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ! remélem f*sza lesz a game nyomatom is felfele !
-
Brown ügynök
senior tag
Azért gratula a fejlesztőnek.
Crytek, látod, látod...
-
errorcode06
őstag
Köszi a linket, nagyon hasznos kis program
-
RROD360
tag
Na akkor ezt meglessük otthon...
-
kovsol
titán
amúgy nevetségesen könnyű egy ilyen programot összedobni annak aki ért hozzá, szóval elég lett volna ha a fejlesztők egy launchert raknak bele ahol csinálnak egy config menüpontot ahol egy hasonló program indul el, nem lett volna a sírás és szerintem egy programozó pár óra alatt megoldotta volna szépen
-
Maestro85
tag
Ha ezt egy lelkes rajongó EGYEDÜL megcsinálta 1-2 nap alatt, akkor fel nem tudom fogni, hogy a fejlesztők miért nem képesek MINDEN játékhoz csinálni egy ilyet. Gyűlölöm az olyan játékokat (na jó a fejlesztői lustaságot) amikor állítok valamit a grafikán, a játék menüjében, és utána kiírja, hogy újra kell indítanom hozzá a játékot. Komolyan falra tudok mászni az ilyenektől.
szerk.: engem pl. a motion blur zavar, tehát azt szinte mindig kikapcsolom, hiába van minden más esetleg ultimate exrteme beállításokon
jelen esetben pedig kicsit bajos lenne a progi nélkül.
-
Ryder62
őstag
Azért nevetséges hogy egy rajongó csinálja meg azt aminek a játékban kellene lennie eredetileg.
-
Norb3rto
őstag
Hasznos progi
-
CsiguszMaxim
senior tag
Önszorgalmi utómunka
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest