Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
erre én is gondoltam
de sztem nincs jelentősége, leszedtem ezt a kis mini alkalmazást azt beállitottam vele a dolgokat, felraktam mindent amit csak lehetett maxra, vagyis highra van ott paraméterezve meg msaa meg minden amit lehetett és igy már sztem egész pofásan néz ki, ja meg a látotávot is 75re ahogy a példában is van az alap 55röl, sztem igy már tök jo és jol is megy, bár vannak részek ahol leesik 40 fpsre is de legalább totál vga limit van, amugy sztem kis felbontáson joval kisebb az igénye a játéknak, megnézném gtx 260 mit kezdene vele 1920ban minden maxon, 1024ben még jo hogy jol megy 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de sztem nincs jelentősége, leszedtem ezt a kis mini alkalmazást azt beállitottam vele a dolgokat, felraktam mindent amit csak lehetett maxra, vagyis highra van ott paraméterezve meg msaa meg minden amit lehetett és igy már sztem egész pofásan néz ki, ja meg a látotávot is 75re ahogy a példában is van az alap 55röl, sztem igy már tök jo és jol is megy, bár vannak részek ahol leesik 40 fpsre is de legalább totál vga limit van, amugy sztem kis felbontáson joval kisebb az igénye a játéknak, megnézném gtx 260 mit kezdene vele 1920ban minden maxon, 1024ben még jo hogy jol megy