Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Apple asztali gépek
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóhifi
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
,,Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam" Akkor szerintem össze is foglaltad a játékot egy mondattal
Amúgy nem értem ezt a nagy rohanást, ilyen új generációra fejlesztenek meg olyan új DirectX, stb. stb. Szerintem egy vicc az egész. A CryEgine 2 is bőven elég egy élvezhető játékhoz. Az, hogy a fejlesztők a kreativitás teljes hiányát a grafikával akarják kompenzálni, más kérdés. Meg amikor mondják egy játékra, hogy amúgy marha jó meg nagyon jól néz ki de egy óra után meguntam. Na puff neki. Szerintem már a CryEngine 1 is bőven hozta azt a szintet ami elég ahhoz, hogy ne a grafikán múljon a játék élvezhetősége. Ma az FPS fejlesztés egyet jelent a grafikai motor fejlesztéssel (tisztelet a kivételnek), teljesen kiveszik a kreativitás a játékokból. Mert azért valljuk be a Crysis is azon kívül, hogy jól nézett ki, mást nem nagyon tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest