Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
,,Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam" Akkor szerintem össze is foglaltad a játékot egy mondattal
Amúgy nem értem ezt a nagy rohanást, ilyen új generációra fejlesztenek meg olyan új DirectX, stb. stb. Szerintem egy vicc az egész. A CryEgine 2 is bőven elég egy élvezhető játékhoz. Az, hogy a fejlesztők a kreativitás teljes hiányát a grafikával akarják kompenzálni, más kérdés. Meg amikor mondják egy játékra, hogy amúgy marha jó meg nagyon jól néz ki de egy óra után meguntam. Na puff neki. Szerintem már a CryEngine 1 is bőven hozta azt a szintet ami elég ahhoz, hogy ne a grafikán múljon a játék élvezhetősége. Ma az FPS fejlesztés egyet jelent a grafikai motor fejlesztéssel (tisztelet a kivételnek), teljesen kiveszik a kreativitás a játékokból. Mert azért valljuk be a Crysis is azon kívül, hogy jól nézett ki, mást nem nagyon tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs