Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
,,Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam" Akkor szerintem össze is foglaltad a játékot egy mondattal
Amúgy nem értem ezt a nagy rohanást, ilyen új generációra fejlesztenek meg olyan új DirectX, stb. stb. Szerintem egy vicc az egész. A CryEgine 2 is bőven elég egy élvezhető játékhoz. Az, hogy a fejlesztők a kreativitás teljes hiányát a grafikával akarják kompenzálni, más kérdés. Meg amikor mondják egy játékra, hogy amúgy marha jó meg nagyon jól néz ki de egy óra után meguntam. Na puff neki. Szerintem már a CryEngine 1 is bőven hozta azt a szintet ami elég ahhoz, hogy ne a grafikán múljon a játék élvezhetősége. Ma az FPS fejlesztés egyet jelent a grafikai motor fejlesztéssel (tisztelet a kivételnek), teljesen kiveszik a kreativitás a játékokból. Mert azért valljuk be a Crysis is azon kívül, hogy jól nézett ki, mást nem nagyon tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 13. nap: Trine Classic Collection
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- PH! Darts
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P52s, 15,6" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, Quadro P500 VGA, W
- HP ProBook 640 G4, 14" FHD IPS kijelző, I5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- HP ProBook 430 G7, 14" FHD IPS kijelző, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS kijelző, i7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD IPS Érintő kijelző, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest