Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Abban azért egyet érthetünk, hogy a Crysis látványvilága még mindig a csúcson van.
Abban szintén, hogy az optimalizálása mocsadék, irreálisan nagy a gépigénye. De szerintem elég nagy felháborodást keltett, hogy tanuljanak belőle.A FarCry 2 nem rossz. Nekem tetszett a grafikája. A látvány is gyönyörű, nem értem mért szidják páran
A napszakok váltakozása meg egyszerűen fenomenális... Volt olyan, h annyira belemerültem, hogy alig vettem észre, hogy már sötét van. Csak az tűnt fel, hogy lósart se látok. Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A napszakok váltakozása meg egyszerűen fenomenális... Volt olyan, h annyira belemerültem, hogy alig vettem észre, hogy már sötét van. Csak az tűnt fel, hogy lósart se látok. Egyetlen gondja van, hogy hamar meguntam.