- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Szia crok!
Én a MicroG-vel kapcsolatban kérdeznék.
Írtad, hogy:
Azért érdemes / kell(het) elsősorban új, spoof-al már rendelkező MicroG-t használni mert előjöhet a protobuf probléma (videólejátszás megáll, végtelenségig pufferel).
Na de melyik MicroG verzió amiben már benne van? Mert ugye van a sima, amiben még nincs benne ez a cikked alapján. Van még a Vanced MicroG, mMicroG, meg még ki tudja milyen MicroG.
Ahogy én láttam az (inotia00 féle) mMicroG-ből csak egy verzió van most. Ebben már benne van? Ez frissítést fog kapni vajon a későbbiekben?
Plusz a ReVanced már tartalmaz egy javítást erre a hibára. De ahogy tudom, a MicroG az igazi bűnös és abból kell frissített változat. A régi Vanceddel egyidős MicroG már egy éves, azt a Vanced csapat nem fejleszti, de mégis ezt ajánlják a ReVancedhez még ma is. (Vanced MicroG v0.2.24.220220) Most azt gondolom, hogy a cuynu féle Vanced MicroGt kellene használni, mert az frissül (Vanced MicroG v0.2.27.231612 beta). De mondjuk a mMicroG se régi.
Vagy melyik legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő