Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Köszönöm!
Igen szoktam oda is írni és onnan szoktam leszedni a kész apk fájlokat. Másoknak is fel szoktam tenni a MicroG-t és a ReVancedet. Ezért kérdezem, hogy milyen kombóval a legbiztosabb a működés? Nem akarok másoknak kellemetlenséget, hogy nem működik nekik. Meg én is kezdhetem elölről telepíteni nekik.
Akkor a mMicroGből is várható majd frissítés, új verzió? -
Soma01
veterán
Szia crok!
Én a MicroG-vel kapcsolatban kérdeznék.
Írtad, hogy:
Azért érdemes / kell(het) elsősorban új, spoof-al már rendelkező MicroG-t használni mert előjöhet a protobuf probléma (videólejátszás megáll, végtelenségig pufferel).
Na de melyik MicroG verzió amiben már benne van? Mert ugye van a sima, amiben még nincs benne ez a cikked alapján. Van még a Vanced MicroG, mMicroG, meg még ki tudja milyen MicroG.
Ahogy én láttam az (inotia00 féle) mMicroG-ből csak egy verzió van most. Ebben már benne van? Ez frissítést fog kapni vajon a későbbiekben?
Plusz a ReVanced már tartalmaz egy javítást erre a hibára. De ahogy tudom, a MicroG az igazi bűnös és abból kell frissített változat. A régi Vanceddel egyidős MicroG már egy éves, azt a Vanced csapat nem fejleszti, de mégis ezt ajánlják a ReVancedhez még ma is. (Vanced MicroG v0.2.24.220220) Most azt gondolom, hogy a cuynu féle Vanced MicroGt kellene használni, mert az frissül (Vanced MicroG v0.2.27.231612 beta). De mondjuk a mMicroG se régi.Vagy melyik legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- Gamer-Pc, Core i5, RTX 4060 Ti, Wi-Fi, 750W, vízhűtés
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Dell Latitude 5310 i5 10310u I 16GB I 256SSD I IPS 13,3" FHD I HDMI I W11 I jó akku
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest