Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz TomBoy1986 #300 üzenetére
Ejj, köszönjünk szépen! Azt nem árulod el, hogyan sikerült kikapcsolni 2 magot?
-
TomBoy1986
veterán
Ezt kaptam a kérdésre:
"*Disable Cores on K10 with CPUZ*
------------------------------------------------------------------------
New feature of CPUZ 1.44 : Disable Core on K10 processors
The following manipulation is only for people with mobo without this option in the bios :- Launch CPUZ
- Entrer this command code : cpuz.exe -coremask=F/7/3/1F = 4 cores activated
7 = 3 cores activated
3 = 2 cores activated
1 = 1 core activated "S még egyszer nagyon szépen köszönöm fLeSs!
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
proof88
addikt
válasz TomBoy1986 #302 üzenetére
Köszi, érdekes!
-
proof88
addikt
válasz TomBoy1986 #302 üzenetére
Még1 érdekes dolog, amit nem értek, itt egy januári teszt:
http://prohardver.hu/teszt/k10_elesben_nyuzopadon_a_phenom/jatekok.html
Itt meg kb egyáltalán nem látszik, hogy a Phenom a 4 maggal jobban megérné.szerk.: patchelt crysis?
[ Szerkesztve ]
-
TomBoy1986
veterán
Igen, 1.2-es.
De ami még abszurdabb, hogy a WIC-ben sem látszik mediumon, pedig azt aztán nyugodtan kijelenthetem, hogy annál CPU-igényesebb játékkal még nem találkoztam.
Amúgy az összes mérési eredményem le van mentve (ált. képernyőmentések), ha érdekel, akkor átküldhetem neked
És még egy nagyon fontos dolog az AMD teszteléséhez:
KI KELL KAPCSOLNI A COOL'N'QUIET-ET? KÜLÖNBEN DRASZTIKUSAN ESIK PL: A CRYSISBAN A TELJESÍTMÉNY:
800x600 CnQ ON
800x600 CnQ OFF[ Szerkesztve ]
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
proof88
addikt
válasz TomBoy1986 #305 üzenetére
Érdekes.
Oké, küldd át! -
ádikácska
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek c2d e8500-at vegyek vagy c2q q6600-at játékra kéne főleg előre is köszi
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
ádikácska
aktív tag
oké köszi szépen és ugye a 2magosok közt az e8500 a legerősebb ugye?
[ Szerkesztve ]
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
-
G.I.JOE
senior tag
Na az nekem nem kérdés hogy játékokhoz egyelőre nem kell 2-nél több mag. Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy mit tudtok "játék írás ügyileg"? Idén karácsonyra érdemes lesz már beruházni a jövőre megjelenő játékokhoz 4 magos procira?
Hóóó, fanatikus (hím)tag lettem!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt1129
addikt
De kihalt ez a topik
-
bandi210
aktív tag
Am ez a gép:Intel dual core 8400,2 GB RAM,500GB HDD;Ati HD3870 512mb RAM;Gigabyte GA-P35-DS3R..........nem tom mi a problem.....am a Splinter Cell, SC Pandora Tomorrow nem indul rajta például...ha valaki tud segítsen!!!
Tudom hogy lehet hogy nem ide tartozik de haveromnak ez a problémája.....nem láttam ilyesféle topicot így ide írom és várom a megoldást vagy valami joo tippet!
Ja és hogy a probléma tényleg megoldható e egy progival?vagy lehet hogy az a baja amit én is hallottam vkitől hogy nem használja ki a játék mindegyik magot?By Crytec...."Szörnyű, manapság hogy hígul ez az informatikus szakma. Sokaknak már barátnőjük is van...."
-
Lares
csendes tag
Hali! Én hosszabb távra terveznék új gépet 2+ év. Processzor kérdés még mindig nem dőlt el. 3 proci között válogatok - C2Q 8200 - Phenom 9850 X4 - Athlon 64 X2 6000+ ... Csak tudnám eldönteni melyiket kéne venni... a 4 magosok között válogatok leginkább, de lassan ugy látom az dominál melyikhez húz a szivem
-
Lcapitano
tag
válasz bandi210 #320 üzenetére
Helló!
Utána néztem a lapnak ami van nektek és E8400 procit csak a F3 BIOS kezeli normálisan.
Gondolom BIOS frissítés nem volt a lapon!? Ha nem akkor az F3 kell feltenni.
Nekem is volt gondom egy P35 gigabyte lappal ugyan ilyen proci volt benne, és nem indultak a játékok rajta normálisan míg nem frissítettem BIOS-t.
Utána jó és gyorsabb lett a gép és minden játék lazán megy rajta!Ez az én véleményem, de még más gond is lehet.
Szóval ha nem volt BIOS frissítés a lapon akkor javaslom az F3 BIOS feltételét.üdv
[ Szerkesztve ]
-
kgramm
csendes tag
Tetszik a cikk, én is úgy gondolom, hogy fölösleges a 4 mag egyenlőre. Egyébként a laptopok 90%-ába szerintem még a 2 mag is fölösleges, csak az emberek azt hiszik, hogy pl egy centrino proci még filmet is nehezen játszik le, netezéshez meg totál lassú. Pedig nagyon nem így van...
-
g@bo
nagyúr
q8200 egyárban van az e8400 al....
akkor, miért nem jó a 4 mag?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest