- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: Elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz TazLeacher #221 üzenetére
Nah, csak akkor meg azt kéne megmagyarázni, hogy ha valaki nem a következő fél évben gondolkozik, azt miért kell lehurrogni, hogy denemisjó a négymag.
Hulladék: azért ha a játékok során is tudatosan minimalizáljuk a hulladéktermelésünket, akár úgy, hogy energiatakarékosabb termékeket vásárolunk, akár úgy, hogy a termék életciklusát kihasználjuk és nem küldjök mondjuk negyedéletnél kukába a rendszert, mindkettővel előrébb jutunk. Hogy melyikkel mennyit, azt komplex hatástanulmányok nélkül nem lehet megmondani.
Nemtudom, simán meg lehet lépni azt a hozzáállást is, hogy nem ,csakazért sem állok be a sorba, és fizetek egy halom pénzt a hardverért, hogy többet fogyasszon, mint az előző, meg kukázzam az egyébként még minden másra élvezhető teljesítményt nyújtó gépem, mint hogy ezzel a programozók által elbarmolt módon megírt programmal játszak. majd legfeljebb játszom vele egy-másfél év múlva. Addig úgyis olcsósodik, pl. És ha sokan nem a hardvert fejlesztenék, hanem másik játékot választanának, akkor lehet elgondolkodna midneki, aki ilyen bénán tud programot írni, hogy akkor mégis miért nem vették meg, miért nem futja a Ferrarira a bevételből, mikor az enyém a legszuperebb termék. -
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #218 üzenetére
Az utóbbi tuti kamu, én is AMD-n tolom, toltam. A Linuxot nem támogatja, de talán winenal megy.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #212 üzenetére
Spec az általad említett gamék egyike sem érdekel. Enniy. De Silkroad elég élvezhetően futott, ami elvileg mai onlinegaménak van hirdetve, Civ!-gyel amikor mókázgattam az sem volt nagoyn komoly probléma. Jó, nem egy VGa gyilkos game. De nem is az a legfontosabb számomra. Furcaa mód amióta ennyire a látványra mennek rá a játékoknl, azóta nem tudok velük szórakozni. Mostanában inkább Goblinst tettem vissza, meg Betrayal at Krondort. Teljesen kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Jobban élvezem, mint amikor egy-egy mai demot letöltök. sokszor votl elég aktuális játékdemo a géepemen, és nem éreztem olyan hatlamas problémát a sebeséggel, taláb egyedül valami BMW racer votl ami megfektette a gépet, bár bizuálisan ott is volt sokminden.
Szemet duma: huladék itt is termelődik, mint midnenhol, egy ámítógépes topoicban talán az ámítógépes ulladékkal kéne foglalkozni, nem az élelmiszerek cosmagolóanyagával. Azzal foglalkozom máshol.
-
törölt tag
ja, csak apénzed folyamatosan a vasban fekszik. Meg miért is olyan jó dolog félévente szétkapni a gépet, meg öszerakni, esetleg egy win reinstallal, társaival megspékelve? maikor egyszer öszerakod, aztán x évig jó lesz abban a felállásban. nem kell izgulni, hogy midnen menjen, nem kell szívni, hogy az új VGa driver megszívat, vagy sem, mert ami fenn van az úgy, egyben jó. Egyébként szeirntem az eladogatásokkal sme leszel előrébb, sőt, lehet, hogy inkább többe lesz- ezt midnig a termékek adott piaci helyzete fogja eldönteni- mint x évente egyben.
Plusz nem ez a folyamatosan fejleszünk a vason mentalitás termeli a nagyobb hulladékot?
-
törölt tag
válasz Zé_Mester #202 üzenetére
neked is, meg a korábbiakra is: miért olyan remek az, hogy x évente belefeccölsz folyamatosan egy halom pénzt a gépedbe, és rendre rágod a kefét, hogy a korábbi alkatrészt mennyiért tudod eladni? Mennyivel egyzerűbb hazsnálni egy gépet amíg bírja, és akkor venni újat? A pénzed addig sem a vasban rohad, hanem befektetheted, megforgathatod, akármi, esetleg még kicsit többet is ér majd, mikor odajutsz. Meg ha procit veszek x évre előre, akkor miből gondolod, hogy VGA-t akarnék félévente venni?meg tápot esetleg, meg egyebeket?
És mondjuk öt év múlva miért lesz jobb a kétmagos proci, mint a négy? Ha addig tervezem a következő gépemmel kihúzni?
mellékesen a msotani gépem is valamikor 2004-ben(?) lett összerakva, azóta csak memóriát, meg nemrég VGA-t fejlesztettem benne. És igen: DDR1. Még dolgozni is eltudnék vele, ha nagyon kéne, más dolgokra meg bőven jó. Az általam játszott játékokra is.
-
törölt tag
Es aki mondjuk otevente fejlesztene gepet, az mi a halal faxaert vegyen most ketmagos procit? eleg lesz a kovetekzo ot evre neki???
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest