Új hozzászólás Aktív témák
-
gti16v
őstag
nekem is már rég kitört...
-
gti16v
őstag
sziasztok,a tuning mentes 690 -es házamat vajon mennyiért lehet reáliasan eladni?(szeretnék egy 690 II-est esetleg az Nvidiásat....)kíváncsi vagyok mennyit kell rádobnom...
-
gti16v
őstag
köszönöm...(durva,hogy kb 16 ért vettem 3 éve :-) )
-
gti16v
őstag
sziasztok szerintetek mekkora összeg kell ahhoz,hogy a sima 690 es házamból a II es verzió legyen...(mi a piaci használt eladási és az új közti különbség kb) tudom...google...
de hátha van reális tapasztalat,vagy hasonló... -
gti16v
őstag
Sziasztok,mindig is idegen hagyott a flopy lemez ,igy sosem érdekelt a 3,5 ös hely…
Kérdés,amikor én vettem kb 2 éve a cm690-et,akkor kaptam hozzá?? Van értelme előkeresnem?
,mert történetesen kaptam egy 4 csatos revoltec venti szabályzót. és csak most fogtam fel,hogy hova szerelem…
Tehát járt hozzá gyárilag?
Köszi.
-
gti16v
őstag
hell
ebbe a házba miféle vizhütést tudtok javasolni?
-
gti16v
őstag
Vagy talán az a legjobb/gyorsabb ha én is veszek a pc-geartól egy plexis 690-et ,átcserélem a lemezt miközben meghirdetek egy zsir új garis sima 690-et 16e ért.
És máris csak 4e be van +gyári minőség. -
gti16v
őstag
köszi....
na azóta utána is jártam 10.000.- alatt nem igen van,most küldöm a linket nekik...a pontosabb ár ajánlatért...ja és előre kell fizetni,mert sokan átvágták őket....ott maradtam oldallapok...stb....bár nekem 10.000.ret nem ér meg főleg a plexi is kb 2000.- +a megfelelő ragasztó...stb....de nem vesztek semmit ha elküldöm a linket.....
-
-
gti16v
őstag
én beszéltem telefonon a cooler master mo. képveseletével,és azt mondta nem hoznak be ilyen plexi oldal lapot (pedig jobban is néz ki,és biztos merevebb is volna...
)
azt mondta csak 100 db felett rendelhetnek,annyit meg nem tudnak itthon eladni,tehát csak külfüldi (pl osztrák vagy német ..)pc boltban keressem -
gti16v
őstag
hell!
Na beruháztam én is egy ilyen házra....Casetec 1020-5c házam volt amivel tökéletesen elégedett voltam,csak,meguntam.....
Így ahoz házhoz hasonlítottam mindent...
-elösször is ,nekem az asztalon van,így nekem tök jó hogy a tetején vannak a kivezetések,a 1020 5-c-n is ott volt megszoktam,bár annak legalább volt takaró műanyagja....-az asztal és a fölötte lévő polc között van 48,5 cm... az ház meg 48,2 cm....tehát igen passzentos...és sajnos így a szellőzés a felső/hátsó venti szempontjából nem az igazi....
-illusztráció: [link]
-Mivel a 1020-as nak volt ajtaja, nem zavart a cd -iró ,hogy fehér....most vehetek abból is feketét...
-örülök a rengeteg 12 cm es cooler helynek,vettem is 4 db revoltec-et a meglévő 3 mellé és,tudom 0-12 voltig szabályozni nagy részét igy elég halk.....az alaplap mögötti coolert elfelejtettem megvenni...
(a 1020 asban csak 5 venti hely volt,és azok is csak 8-9 cm.esek)
-a 1020 5c 13,5 kg volt ez kevesebb mint 10 kg....hát látszik sajnos a különbség az oldal lemezek vékonyságán....
-szerettem a plexit oldalt a 1020-asnál,látom ehez is létezik...de valakinek sikerült már szerezni,vagy valahol kapható már itthon?? ...köszi
-azért volt legfőképp hasznos a 1020-asnál az ajtó elöl,mert a gyerek nem nyomogatta a reset és a bekapcs. gombot...nem úgy mint amikor nyitva hagytam véletlenül...
....
háááát....ennél nem gond hisz én is alig tudom megnyomni.....sajnos az ajtó hiánya nem takarja az előlapi vezérlő, erős kék ledeket sem......-olvastam,hogy az asus lapokkal nem müxik a power led,de azt nem hogy miért?nem értem....nekem sem megy....valaki tudna segiteni ebben?
-szerintem elég jól szellőzik,5 db sata hdd van benne 4 db 160gb egy 400 as,egy nem éppen új 3,4 ghz cpu ami alapból 39 fokos a vinyók meg 34 és 37 fok közt....jobb a hatásfok mint a 1020-nál...
és egy két kép...de nem raktam,nagyon rendbe,hisz 5-6 hét és 45 nm -es intelre váltok,igy felesleges lett volna órákat rendezgetni a kábeleket..[link]
a vastagon szedett részekre,ha valaki tud válaszoljon,köszönöm....
Új hozzászólás Aktív témák
ph Olyan házat dobott piacra a Cooler Master, melybe hét-nyolc ventilátor is befér, rezgéscsillapított, nem túl drága, és még szép is.
- Corsair A115 Dual Tower 140mm (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Corsair Hydro X Series 4x90 Adapter 4xXF Hardline INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- EVGA SuperNOVA P2 1200W 80+ Platinum
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest