- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Egészen különleges funkciókat kaptak a Lian Li RS sorozatú tápjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djtooomi
üzenetére
Ja, értem, mire gondolsz. Igaz, ezért is lenne szimpatikusabb egy felső táp, mert akkor biztosan messzebb kerültek volna a fenti nyílások. Így valóban nem a legjobb. Látom, van plexis, de kevesebb ventivel (illetve lehetőséggel).
Szimpi ez a ház, de azért vannak ilyen kivetni valóim benne. Ejh, ha kapható lenne a Raidmax Iceberg itthon is...
-
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi
üzenetére
Szerencsere parkett van,de akkor is kevesnek gondolom azt a 2 centit,de ha a szakik igy lattak jonak akkor biztos eleg neki
Meg a por ami zavarna,minden venti ala,es a tap ala is vennek porszurot,de ahogy olvastam amiatt nem lesz eleg hatasos a venti.
A saga-450 -nel azt irja passive PFC,remelem ez nem gond,hogy nem aktiv
Ha igen,akkor vennek masikat.
Bocs,de nagyon nem vagyok jartas ezekben a dolgokban,szeretnek egy minel jobb gepet osszedobni
-
Snoop27
őstag
válasz
djtooomi
üzenetére
Koszi.Sajnos ezzel kapcsolatos adatokat nem kaptam,de majdcsak elernek valahogy,ha nem akkor kitoldom oket
Csak az aggaszt kicsit,hogy kap-e elegendo levegot a tap,mivel alig 2 cm-re van a foldtol,es az en szobam amugy sem huvos,szoval lehet elegge fel fog melegedni.Talan felteszem az asztalra,hatha az segitene valamit. -
kirusz
csendes tag
válasz
djtooomi
üzenetére
szisztok.lenne 1 2 kérdésem a ventikkel kapcsolatban.cm 690 es házat veszek jok e a hozzá a gyári 3 venti v érdemes kicserélni?elég e a 3?és melyik a jobb csatlakozás ha a táprol v az alaplapról adom neki a tápot?érdemes e kicserélni a gyári procihütőt?A gépem:e7200 proci,1vinyo,1 dvd iró,9600gt,gaep35ds3 alaplap,ház cooler master 690 es ház,és az asztalon lenne a gép.előre is köszi a válaszokatalulra meg delülre miért kell venti,
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest