- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HDMI topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tal-garius
aktív tag
válasz
masterful87
üzenetére
"Nekem az a króm díszléc illesztése a tetején nem sikerült, van benne 1-2mm eltérés!"
Gyarilag olyan, ha megnezed a haziko dobozat ott is ugy nez ki a kepen. Kozben talaltam meg 1 pici esztetikai hibat amit ne mertek, Az elolapi racs alul miert befele leejt? Raadasul jo kis rovatkas muanyag van ott alul ami 2-3 honap mulva jol megfogja a koszt. Neztem az elolap hatuljat az gyarilag olyan sajna, azt hittem csak benyomodott, probaltam kiegyenesiteni de nem lehet, eleve ugy van kialakitva

Tetejen levo csatlakozokra igazan rakhattak volna vmi vedo ajtot, mert azok is csak vonzzak majd a piszkot. Lehet torolgetni naponta, de ido mulva ugyis belemegy a por.
Ventillatorok jok igy 5V-on, semmi zaj sincs ami zavarna. Egyet nem ertek, ha alulra nem raktak ventit akkor oda miert pakoltak porszurot? Lehet kene majd venni oda egy 14cm-est de eleg ez igy Nagyon kivancsi leszek nyaron a 45fokos hosegben h fogja birni, mert most winyok 30fok koruliek, a proci max 40, vidkari 50-60fok. Nyarra az oldalso ventit megbutykolom h ne suvitsen, talaltam faya gumi alateteket.
Nem bantam meg a vasarlast, minosegi, korrekt, szep, kelleems kis haziko de en inkabb csak palotanak hivnam ha lehet

-
Gerisz
addikt
válasz
masterful87
üzenetére
Én próbáltam sok ventit az oldalába.
Tapasztalat: Oldalsó venti 7V-ra le és nekem tökéletes.
Ha neked úgy is sok akkor 5V
Nekem az oldala az tökéletesen jár fel le.
Nekem most a leghangosabb a tetejében lévő venti
de rászánom magam és azt is visszaveszem és jó is lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Metal topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest