Új hozzászólás Aktív témák
- 

rup1u5
nagyúr
válasz

masterful87

üzenetére
						én levettem 5V-ra de az sem segített sokat.
  így is hangos maradt az oldalventi. meglátásom szerint az egyetlen működő megoldás a turbulencia megszüntetésére az oldallap "szitás" részének kivágása.amúgy tetszik a ház.
  elöszőr én is azt hittem hogy benyomódott nálam az előlapi rács alsó része, mert a képeken nem látszik igazán, hogy nem egyenes az eleje. a másik kellemetlenségem az infinity miatt van. sajnos annyira közel van a ház tetejéhez, hogy hűtő fel-le szereléséhez ki kell vennem az alaplapot, ugyhogy procicsere is problémás, arról nem is beszélve, hogy ez az elfuserált lga775-ös lefogatás hajlamos elengedni magát a majdnem 1 kilós borda súlyától és ha vissza akarom pöccinteni a helyére az szintén alaplap kiszerelésével működik csak. de ez igazából nem a ház hibája. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - További aktív témák...

- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
 - Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
 - AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így is hangos maradt az oldalventi. meglátásom szerint az egyetlen működő megoldás a turbulencia megszüntetésére az oldallap "szitás" részének kivágása.
  elöszőr én is azt hittem hogy benyomódott nálam az előlapi rács alsó része, mert a képeken nem látszik igazán, hogy nem egyenes az eleje. a másik kellemetlenségem az infinity miatt van. sajnos annyira közel van a ház tetejéhez, hogy hűtő fel-le szereléséhez ki kell vennem az alaplapot, ugyhogy procicsere is problémás, arról nem is beszélve, hogy ez az elfuserált lga775-ös lefogatás hajlamos elengedni magát a majdnem 1 kilós borda súlyától és ha vissza akarom pöccinteni a helyére az szintén alaplap kiszerelésével működik csak. de ez igazából nem a ház hibája.