- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én igen, és világi módon felb*sz hogy a mostaniak már nem kompatibilisek a régi protokollal.
mivel ezek annyira kézenfekvően nem emulálhatók én nagyon nem bánom. a parallel portot azt mondom hogy oké mert sok helyet foglal de egy alaplapi headeren a serial mellett elférne. legalább az industrial boardokon.
főleg hogy ez egy double connector szóval csak egy csatlakozó helyét foglalja el, szerintem ez teljesen OK. -
TeeJay
félisten
Használ még bárki PS/2 egeret vagy billentyűzetet de komolyan?
Inkább 2+ USB-t kellett volna oda is tenni -
Pingüino
senior tag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én még az elolvasás előtt a képet látva is gyanakodtam, hogy az lehet. Utána már csak megerősítettek benne.
-
-=MrLF=-
senior tag
Mik azok a leszerelhető tartószerkezetek amik kilógnak az alaplapról? Vízhűtés tartálynak esetleg?
-
Komplikato
veterán
Van AsRock alaplapom, és elégedett is vagyok vele, de ... Külföldi hírek alatt eléggé lehúzták EZT a lapot a VRM miatt, főleg a marketing bullshit okán. Utána ott van még az olcsó (régi) ALC hangkártya, még a lespórólt WiFi kivezetések. Oké, cserében német árukereső 154.50 eurót dob fel rá (már ha nem placeholder kamu ár), de akkor már inkább drágábban egy MSI Tomahawk Max a beépített WiFi 6e vezérlővel.
-
Pingüino
senior tag
Az Asrock lapok mindig is alacsony áron biztosítottak megfelelő minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- MSI Z590 Gaming Force
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Eladó egy Pixel 8 újképek
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest