- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én igen, és világi módon felb*sz hogy a mostaniak már nem kompatibilisek a régi protokollal.
mivel ezek annyira kézenfekvően nem emulálhatók én nagyon nem bánom. a parallel portot azt mondom hogy oké mert sok helyet foglal de egy alaplapi headeren a serial mellett elférne. legalább az industrial boardokon.
főleg hogy ez egy double connector szóval csak egy csatlakozó helyét foglalja el, szerintem ez teljesen OK. -
TeeJay
félisten
Használ még bárki PS/2 egeret vagy billentyűzetet de komolyan?
Inkább 2+ USB-t kellett volna oda is tenni -
Pingüino
senior tag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én még az elolvasás előtt a képet látva is gyanakodtam, hogy az lehet. Utána már csak megerősítettek benne.
-
-=MrLF=-
senior tag
Mik azok a leszerelhető tartószerkezetek amik kilógnak az alaplapról? Vízhűtés tartálynak esetleg?
-
Komplikato
veterán
Van AsRock alaplapom, és elégedett is vagyok vele, de ... Külföldi hírek alatt eléggé lehúzták EZT a lapot a VRM miatt, főleg a marketing bullshit okán. Utána ott van még az olcsó (régi) ALC hangkártya, még a lespórólt WiFi kivezetések. Oké, cserében német árukereső 154.50 eurót dob fel rá (már ha nem placeholder kamu ár), de akkor már inkább drágábban egy MSI Tomahawk Max a beépített WiFi 6e vezérlővel.
-
Pingüino
senior tag
Az Asrock lapok mindig is alacsony áron biztosítottak megfelelő minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest