- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én igen, és világi módon felb*sz hogy a mostaniak már nem kompatibilisek a régi protokollal.
mivel ezek annyira kézenfekvően nem emulálhatók én nagyon nem bánom. a parallel portot azt mondom hogy oké mert sok helyet foglal de egy alaplapi headeren a serial mellett elférne. legalább az industrial boardokon.
főleg hogy ez egy double connector szóval csak egy csatlakozó helyét foglalja el, szerintem ez teljesen OK. -
TeeJay
félisten
Használ még bárki PS/2 egeret vagy billentyűzetet de komolyan?
Inkább 2+ USB-t kellett volna oda is tenni
-
Pingüino
senior tag
válasz
fatpingvin
üzenetére
Én még az elolvasás előtt a képet látva is gyanakodtam, hogy az lehet. Utána már csak megerősítettek benne.
-
-=MrLF=-
senior tag
Mik azok a leszerelhető tartószerkezetek amik kilógnak az alaplapról? Vízhűtés tartálynak esetleg?
-
Komplikato
veterán
Van AsRock alaplapom, és elégedett is vagyok vele, de ... Külföldi hírek alatt eléggé lehúzták EZT a lapot a VRM miatt, főleg a marketing bullshit okán. Utána ott van még az olcsó (régi) ALC hangkártya, még a lespórólt WiFi kivezetések. Oké, cserében német árukereső 154.50 eurót dob fel rá (már ha nem placeholder kamu ár), de akkor már inkább drágábban egy MSI Tomahawk Max a beépített WiFi 6e vezérlővel.
-
Pingüino
senior tag
Az Asrock lapok mindig is alacsony áron biztosítottak megfelelő minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- További aktív témák...
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve (vagy bontatlanul), garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest