- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
én igen, és világi módon felb*sz hogy a mostaniak már nem kompatibilisek a régi protokollal.
mivel ezek annyira kézenfekvően nem emulálhatók én nagyon nem bánom. a parallel portot azt mondom hogy oké mert sok helyet foglal de egy alaplapi headeren a serial mellett elférne. legalább az industrial boardokon.
főleg hogy ez egy double connector szóval csak egy csatlakozó helyét foglalja el, szerintem ez teljesen OK. -
TeeJay
félisten
Használ még bárki PS/2 egeret vagy billentyűzetet de komolyan?
Inkább 2+ USB-t kellett volna oda is tenni -
Pingüino
senior tag
válasz
fatpingvin #5 üzenetére
Én még az elolvasás előtt a képet látva is gyanakodtam, hogy az lehet. Utána már csak megerősítettek benne.
-
-=MrLF=-
senior tag
Mik azok a leszerelhető tartószerkezetek amik kilógnak az alaplapról? Vízhűtés tartálynak esetleg?
-
Komplikato
veterán
Van AsRock alaplapom, és elégedett is vagyok vele, de ... Külföldi hírek alatt eléggé lehúzták EZT a lapot a VRM miatt, főleg a marketing bullshit okán. Utána ott van még az olcsó (régi) ALC hangkártya, még a lespórólt WiFi kivezetések. Oké, cserében német árukereső 154.50 eurót dob fel rá (már ha nem placeholder kamu ár), de akkor már inkább drágábban egy MSI Tomahawk Max a beépített WiFi 6e vezérlővel.
-
Pingüino
senior tag
Az Asrock lapok mindig is alacsony áron biztosítottak megfelelő minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest