- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- UHD filmek lejátszása
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Gaming notebook topik
- Forrmell.enn
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
awexco
őstag
Azt nem értem amd miért nem támogatja a tb-t ha ingyenes ?
-
Szerintem van benne fantázia.
Átlag user mit lát... : Gamer monitor laptophoz...
Hazavisz , bedug , örül. Intel igpu-s megoldasáihoz képest ég és föld , igy is. -
Szerintem bizonyos esetekre jó megoldás lehet, de most már inkább a TB3 40Gbit/s korlátot kellene duplázni és akkor már szinte alig fogná vissza a protokoll.
-
lenox
veterán
Nem annyira ertem. Ha ez egy lap, amit amugy egy hazba kell beepiteni, akkor aki eddig nem tudott egy kartyat berakni egy hazba, az most majd egy lapot nem fog tudni berakni. Olyan kene szerintem, amit nem kell sehova epiteni, egy doboz, tapot es thunderbolt kanocot ra kell dugni es kesz.
-
törölt tag
Az 570 120W-os TDP-ből számolva az 19V-os csatlakozó lesz. Egy sima itx házba nincs szabványos belső megoldás rá, marad az external adapter.
Egy két extrém esettől eltekintve, az All-in-one gyártója inkább tenne a csomagba 150W helyett egy 180W-os külső tápot, ami egyszerre elviszi a hátér-világítást is - azon a belső csatlakozón keresztül - minthogy, bevezesse a hálózati feszültséget készülékbe.
-
DraXoN
addikt
elnézve a dc feletti (mögötti) csatlakozót, szerintem akár "belülről" is kaphatja a tápot, nem muszáj külső neki...
azaz, elég lehet egy táp a "gépnek" és a monitornak, a külsőt meg rá se rakni az alaplapra (nagy megrendelés esetén egyedi "verzió") vagy "ledugózni" a készülék házon.. [link] -
törölt tag
DC jack is van, a HDMI és a TB között, azt nem fontos feliratozni.
-
DraXoN
addikt
nem rossz, van benne fantázia ...
akár "home" rendszerek is készülhetnének vele (barebone LCD kijelzők ... ha lennének) -
Galopp
tag
...a világ első ilyen jellegő megodása...
Új hozzászólás Aktív témák
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest